15 éve 40 kg vagyok! 1 hete tömegnövelőt iszok, de csak napi 1-szer! Létezik, hogy ettől híztam 1 hét alatt 6 kg-ot?
Lehet, de nem hinném, hogy ez egészséges lenne.
Mitől vagy 40 kiló? Milyen betegséged van?
Egyszerűen 15 évig nem híztam semmit! Nincs semmilyen betegségem!
A tömegnövelő, amit szedek: Muscle&Size Gainer por, amit tejben kell feloldani!
Nem a vízháztartásodat borította fel? Egy hét alatt hat kiló az borzalmasan sok!
Egyébként én is nagyon sovány vagyok, a pontos okokat én sem ismerem, de gasztro-enterológushoz készülök menni.
Valószínű, hogy ettől híztál, de szerintem nem egészségesek ezek a szintetikus szerek. Én 160 cm és 4 kg vagyok. Te milyen magas vagy? Mennyibe kerül ez a szer?
Mozogsz, sportolsz rendszeresen?
Tavaly én 41 kg voltam, akkor még exemmel voltam, akkor stresszes életem volt mellette, de amióta 8 hónapja új párom van, azóta már sikerült 45 kg-ra felhíznom, mert azóta nyugodt életem van, szeretem Őt!
25/N
Én is 160 m magas vagyok!
A szer 5000 ft-ba került! Őszintén szólva, régóta szeretnék hízni, de ilyen rövid idő alatt 6 kg, kicsit megrémít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!