15 éve 40 kg vagyok! 1 hete tömegnövelőt iszok, de csak napi 1-szer! Létezik, hogy ettől híztam 1 hét alatt 6 kg-ot?
Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 11:58
11/24 anonim válasza:
A tömegnövelő nem a vízhajó ellentéte? Mert akkor az nem hízlalószer!
12/24 A kérdező kommentje:
És ezt honnan tudnám kideríteni??
2011. okt. 13. 13:26
13/24 A kérdező kommentje:
Ellentéte??? Ezt most nem értem! Sosem szedtem vízhajtót!
Sőt semmilyen gyógyszert!
2011. okt. 13. 13:29
14/24 anonim válasza:
És az 5000 Ft-os tömegnövelő hány napig elég?
Szerintem ne aggódj a súlyod miatt, nem éri meg.
Gyermeked van?
Mert hátha szülés után szedsz fel kilókat, és megmaradnak.
25/N
15/24 anonim válasza:
Összetételéből is kiderülhet, vagy beírod a nevét a keresőbe...
16/24 A kérdező kommentje:
Elméletileg 1 hónapig elegendő!
2011. okt. 13. 13:32
17/24 A kérdező kommentje:
És mit nézzek meg az összetételében???
2011. okt. 13. 13:36
18/24 anonim válasza:
Megnéztem a neten az összetételét, Tej és tojásfehérje, aminosavak, vitaminok, szénhidrátok.
Ez bizony izomnövelő szer. A soványságodnak a hátterében viszont állhat tej, vagy tojás intolerancia, mert normál esetben ettől maximum annyit hízhattál volna, amennyit bevettél belőle. Valami nagyon megkavarodott benned ettől a szertől, én azonnal leállnék, amíg nem lesz nagyobb baj belőle. Ha amúgy nem is lennél beteg a tejtől vagy a tojástól, az ilyen fehérjekoncentrátumok okozhatnak problémákat.
19/24 A kérdező kommentje:
Hát....a tojással, és a tejjel sosem volt semmi bajom! Sőt, imádom mindkettőt!
2011. okt. 13. 13:42
20/24 anonim válasza:
Ha intoleranciád van, az eleinte nem okoz panaszt, csak tönkreteszi a bélbolyhaidat, a táplálék nem szívódik fel normálisan, ezért nem tudsz normális testsúlyt elérni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!