Ha valaki csak zöldségeken él tényleg csúnyán lefogyhat 3 hét alatt?
"SOk olyan zöldséges étel van, ami azért elég kalóriadús"
A sportolók nem szoktak fehérjét is fogyasztani véletlenül? Véletlenül nem a test építőanyagai a fehérjék? A sportolók csak zöldségeket esznek?
szia, én csináltam ilyen diétát 10 napig- utána már főtt zöldségeket és esetleg magokat, hüvelyeseket ettem- és nem ment le rólam egy deka sem:) és nekem a melóm az,hogy egész nap a gyerekekkel ugrálok- tánctanár lévén.. szóval ez az egyik legjobb méregetelenítő diéta, amit mindenkinek csak ajánlani tudok:)
(savtalanító lúgosító diéta volt, amit konkrétan csináltam: Ph csoda könyv alapján)
Tofuval hogy állsz? abban van fehérje, és a lúgosító diéta alatt lehetett is fogyasztani.
Vagy valami szójafehérje por? napi 30 g nem hiszem, hogy betenne a diétádnak. 3 hét alatt azért csak nem bontasz le sok izmot- nekem nem ment le semmi, komolyan írtam:S végig tartottam az 57 kg-ot- 176 cm vagyok.. napi 3x1.5 óra ugrálás volt eléggé aktívan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!