Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha 1 hónapig csak narancson,...

Ha 1 hónapig csak narancson, joghurton zöldségeken és teán élek, hány kilót veszthetek?

Figyelt kérdés
Tudom, hülyeség, tönkrevágnám a szervezetem vele, tulajdonképpen nem is valószínű, hogy kipróbálom, de érdekel,
2011. jan. 18. 16:48
 1/9 anonim válasza:
Olvass utana a temanak...normalis fogyas.: 0.5-1kg egy het alatt.
2011. jan. 18. 17:02
 2/9 anonim ***** válasza:
leadhatsz vele, de készülj fel, hogy a duplája fog visszamenni..
2011. jan. 18. 17:09
 3/9 anonim ***** válasza:

Anyagcserétől függ, és a mennyiségtől.

Ha összeeszel 1500+ kalóriát ezekből egy nap, az is lehet, hogy nem is fogysz semmit.

2011. jan. 18. 17:17
 4/9 A kérdező kommentje:
hát ahoz mondjuk elég sokat kéne megenni belőle. szerintem. :D nemtudom, mondjuk 800 kalóriát?
2011. jan. 18. 18:04
 5/9 anonim ***** válasza:

Attól függ hány kiló vagy. Ha van rajtad 30 kiló felesleg, simán lemehet 10-15 kiló is egy hónap alatt. Persze ebben benne van a víz, izomveszteség is. De zsír is lemegy.

Az más kérdés, hogy tényleg a duplája-triplája jön vissza, ha visszatérsz az eredeti étrendhez vagy akár csak napi 200-300 kalóriával eszel többet ehhez az étrendhez képest. És ez nemcsak duma, hanem tényleg így lesz.

2011. jan. 18. 18:54
 6/9 anonim ***** válasza:
azért egyél műzlit, olajos magvakat, leveseket, főzelékeket is, így fogysz. A sportolás fontosabb lenne.
2011. jan. 18. 19:05
 7/9 Dodó7010 válasza:

1. szerintem nem bírnád

2. ha mégis akkor nagyon rossz lesz a közérzeted és ahogy a többiek is mondták csak még több kiló leszel

nem ajánlom.

2011. jan. 18. 19:46
 8/9 anonim ***** válasza:
nagyon ingerlékeny lennél tőle, nem fogynál semmit, mivel elég hamar visszahíznád.
2011. jan. 18. 20:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Esetleg kihullana a hajad, foltos lenne a bőröd és tönkrevágná a fogaidat. Egyik barátnőm csinált szintén ilyen okos diétát...De végülis lefogyott. Csak látom a fejbőrét meg a szürkés fogait...
2011. jan. 18. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!