Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha valaki csak zöldségeken él...

Ha valaki csak zöldségeken él tényleg csúnyán lefogyhat 3 hét alatt?

Figyelt kérdés
mármint ,hogy látszik is..:S
2010. ápr. 14. 21:47
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
félreértés ne essék nem önszántamból csak az orvosom tanácsolta mert kiütések lettek rajtam ..3 hétig csak zöldséget :S 168 cm/51 kg olyan pont jó testalkatra...ez idő alatt nem lesz belőlem vékonyabb a "diéta" miatt?
2010. ápr. 14. 21:56
 2/21 anonim ***** válasza:

Ha elég zöldséget eszel, akkor max a méregtelenítő hatás miatt lesz kevesebb a súlyod, az meg hogy pár deka/kiló méreg eltávozzon, az sosem árt.

Csak arra vigyázz, hogy sose legyél éhes, nehogy leessen a vércukrod. Szerintem meg fog látszani rajtad (még ha nem is fogysz sokat), jobban fogod magad érezni, még ha most tartasz is tőle egy kicsit.

2010. ápr. 14. 22:04
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy zöldségeket eszel, nem fogysz szükségszerüen, mert a mennyiségtöl és az elkészitési módtól erösen függ, hoyg mennyi a kalóriatartalma a kész ételnek.

Ennyi idö alatt nem lesz semmi bajod, csak tehermentesiti a szervezetedet.

2010. ápr. 14. 22:08
 4/21 anonim ***** válasza:

Szerintem a kiütés ennél hamarabb elmúlik. :)

Egyébként nem a fogyás a baj, hanem hogy ha utána rendesen kajálsz, sajnos hízni fogsz, és azt nehezebb lesz utána leadni. Jojó effektus.

2010. ápr. 14. 22:09
 5/21 A kérdező kommentje:
jó de azt elfelejtettem írni én mellette napi szinten sportolok 1 órát futás,bicikli v torna ennélkül nem élek de eddig nem figyeltem kajámra.Kicsit furcsálom ,hogy nem fogynék tőle mert valaki annyitól fogy ,hogy 120 kcal-t eszik naponta és ahogy összeszámoltam egy napi zöldségezés kb max 500 kcal +torna mellette
2010. ápr. 14. 22:12
 6/21 A kérdező kommentje:
mondjuk a fenekemről nemis bánnám ha tűnne kicsi el..de azér anorexiás se akarok lenni főleg ,hogy utána se ehetek majd azért mindent
2010. ápr. 14. 22:12
 7/21 A kérdező kommentje:
*1200 kcal
2010. ápr. 14. 22:13
 8/21 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy milyen zöldségeket ehetsz, a zödségeken kivül mit használhatsz az ételekhez (tejföl, liszt. tojás, sajt?)

SOk olyan zöldséges étel van, ami azért elég kalóriadús.

2010. ápr. 14. 22:15
 9/21 A kérdező kommentje:
semmi mást csak zöldség amúgy párolva meg nyersen fogom enni ezeket: brokkoli,kigyóuborka(főleg ezt mert imádom),retek,paradicsom,paprika,saláta
2010. ápr. 14. 22:18
 10/21 A kérdező kommentje:
meg spenót mondjuk:) de ilyen h kukorica,krumpli ezeket nem...
2010. ápr. 14. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!