Ettől az edzéstől lefogyhat a hasam és a combom?
Kicsit bonyolult, de megpróbálom elmagyarázni :)
165 cm vagyok és 50 kiló, homokóra alkat. Nagyjából megvagyok elégedve az alakommal, csak a hasam és a combom az amivel nem :s. A hasamon van egy kicsi felesleg, de annyira nem vészes, ami inkább zavar az a combom. Nagyon rövidek a lábaim, a combom pedig vastag és izmos. A vádlim szintúgy nagyon izmos :S Gondolom ez a kézilabda miatt lehet. Muszáj vagyok magassarkút felvenni, hogy ne látszódjon annyira.
Most elkezdtem konditerembe járni. Leginkább a futópadon és az elipszis gépen szoktam, aztán felüléseket csinálok. Ettől lefogyhat a combom, vagy még izmosabb lesz? :S
19/L
Ha több kalóriát eszel,mint amennyit felhasznál a tested,akkor terhelés hatására izmot fogsz építeni.
Ha meg kalória deficites a napi beviteled és jó a fehérje ch arány,akkor csökkenhet a testzsír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!