Bix, Fruit! :D Mi az oka? Az edzéstől lehet?
1 hónapja elkezdtem keményen edzeni. Heti 8-10 óra konditermi edzés + heti 4-5 vmilyen kardió(futás,bicikli stb.) Előtte hetente 2-3 órát mozogtam.
Egyfolytában éhes vagyok. Hihetetlen sokat eszem,mindenfélét. Reggelire ált. joghurtot,rántottát,zabpelyhet,tk. kenyeret ; ebédre mindig mást,de ált. csirkét rizzsel (edzés után) ; uzsonnára joghurtot ; vacsira csirkét salátával,rántottát,túrót vagy 1 szelet tk. kenyeret(:S). De ez még nem is lenne olyan rossz. Kb. 7-kor vacsizok. De fent vagyok kb. 1-2-ig,és annyira éhes vagyok,hogy mindig joghurtot eszem,kettőt is simán. Néha-néha becsúszik egy-egy jégkrém is(80 kcal). A mérleg nyelve meg sem mozdul,max. 20-30 dkg-t. Ami számomra furcsa,hogy a változás viszont szemmel látható(persze centiben is mérhető). A combom nagyon sokat vékonyodott,kisebb lett a fenekem,vékonyabb a derekam,de izmosabb lett a hátam,kezem,vádlim,hasam. A narancsbőröm is jelentősen javult. Hogy lehet ez? Egyszerre izmosodni és fogyni?!
Azért eszem ennyit,mert sokat mozgok? Ha lassan abbamaradna a mozgás,akkor az éhség is csökkene? Ugye nem fogok visszahízni? Nem tervezem abbahagyni még legalább egy évig,de félek,hogy mi lesz utána.:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!