Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fruit, Bix! Segítség (? )

Fruit, Bix! Segítség (? )

Figyelt kérdés

Szóval a lényeg, hogy 72 kg-ról lefogytam 58 kg-ra. Még pár kilótól szeretnék megszabadulni. Azonban most megállt a fogyásom (már elég régóta). Eddig csak futottam és bicikliztem. A kajára is figyelek (nincs cukros üdítő, csoki, este csak fehérjét eszem...). Láttam sok válaszban azt írtátok a teljes testes edzést javasolnátok. Írnátok róla nekem valamit? Hogy ez mégis milyen? Jöhetne egy konkrét edzésterv is, ha lehet! :)

Köszi a válaszotokat előre is!

2011. aug. 10. 06:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
50%
Fruit, Bix, itt kezdődik el a legendává válás. Bocs, ezt nem tudtam kihagyni. :)
2011. aug. 10. 07:09
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

A legendává válásom már régebben elkezdődött csak a moderátor nénik nem tolerálták, ezért megkellett válnom a régi nevemtől XD

Node nézzük a kérdésre a választ:

Teljes testes edzést lényege, hogy minden izomcsoportot megmozgassunk. Legjobb ha elmész konditerembe, de otthon is elég jókat le lehet nyomni 1db egykezes súlyzóval. Én veszem most neked azt a lehetőséget, hogy se terem se súlyzó...

Gyakorlatok:

Guggolás

Kitörés

Lábemelés

Hasprés

Törzsemelés

Fekvőtámasz (szűk és széles kartávolsággal is)

toldózkodás

Húzódzkodás (szűk és széles fogással is)

Ezután jöhet a futás vagy a bicikli.

Minden gyakorlatnál 3 sorozatot csinálj kb.

Az, hogy mennyit kell csinálnod egy adott gyakorlatból azt nem tudom én megmondani. Ha pl 20 guggolást tudsz egyszerre megcsinálni akkor olyan 3x14 vagy 3x15 legyen.

2011. aug. 10. 07:42
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

És egyébként tudd meg mi az a leptin! [link]

Csökkentsd tovább a bevitt ch-t és iktass be csaló napokat. Akár piramisba is mehet amúgy a ch.

Pl:

1. nap: 120g ch

2. nap: 100g ch

3. nap: 80g ch

4. nap: 60g ch

5. nap: 40g ch

6. nap: csaló nap

aztán megint elölről.

2011. aug. 10. 07:45
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ. Megpróbálok minden tőlem telhetőt! :) És el is kezdem olvasni a belinkelt oldalt.
2011. aug. 10. 08:05
 5/11 bix ***** válasza:
100%

fruttinál a pont, hozzá se tudok fűzni semmit. utállak frutt:D

legenda? max halálom után:D

2011. aug. 10. 08:25
 6/11 A kérdező kommentje:
:)
2011. aug. 10. 08:35
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
:D Jól van na :)
2011. aug. 10. 08:37
 8/11 A kérdező kommentje:

Kipróbáltam. Kivéve a húzódzkodás-tolódzkodást. Ahhoz kell egy rúd nem? :) (de lehet, hogy csak én vagyok hülye hozzá)

Szóval súlyzót fogtam a kezemben és úgy csináltam a guggolásokat, kitöréseket. A többit csak simán. Mindenből egyenlőre csak 10-et csináltam mindenből, és egy sorozat után futottam 10 kis kört. Ezután még 2x megismételtem, ahogy mondtad. (Jövő héten megemelem 15-re) Nagyon elfáradtam, de most jó érzés. Apropó legalább most már tudom, hogy a karjaim nagyon gyengék. Mindent jól bírtam kivéve a fekvőtámaszt. Alig bírtam megcsinálni azt a 3x10-et is. Szóval most erősödnöm kell. Köszönöm a jó tanácsokat. Remélem meg lesz majd az eredménye. ;)

2011. aug. 11. 10:32
 9/11 anonim ***** válasza:

Tolódzkodni tudsz rúd nélkül is: [link] akár szék és ágy kombóval.

Húzódzkodni meg lehet akár könnyítve is... fog két széket, tegyél rá egy seprűt. Feküdj be alá és mehet is annyi, hogy csak a bokád érintse a földet amikor felhúzod magad. De ha van pl játszótér a közelbe ott a hinta :D Ha van kint létra mehet azon is akár. De fán is csinálhatod arra figyelj, hogy a fa nem pont vízszintes. Tehát ha fán csinálod páros sorozatot csinálj. Pl kettőt úgy, hogy a fától balra nézel, kettőt úgy, hogy jobbra.

2011. aug. 11. 10:42
 10/11 A kérdező kommentje:
Megint okosabb lettem. Holnap már ezeket is kipróbálom majd. Köszönöm! ;)
2011. aug. 11. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!