1/8 anonim válasza:
Itt tudják megmondani :
orakulum.hu
telejosda.hu
2/8 anonim válasza:
Normális diétával, egészségesen ~8-10 hét alatt.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2016. jún. 19. 13:23
5/8 Token válasza:
Elméletileg, ha nem eszel semmit, de tornázol, akkor napi fél kilót lehet fogyni.
6/8 anonim válasza:
Én 1 hónap a alatt fogytam 8 kilót, úgy hogy csak a szénhidràtot hagytam el az étkezésből, és nem is tornàztam...tehàt ettem rendesen, húst, zöldséget, gyümölcsöt, sőt csokit is akàr éjfélkor is. Mindenkinek ajànlom, szerintem ez a legegyszerűbb. Ennek màr két éve, azóta tartom a súlyom, és csak anyi hogy nem eszem péksütit, krumplit, rizst, tésztàt..
7/8 anonim válasza:
ha sok a súlyfelesleg gyorsan fogysz....ez annyira nem tűnik soknak (attól függ hány éves vagy) de ha szépen normálisan és nem akarsz jojózni akkor hónapok....és az nem megoldás, hogy innentől kezdve nem eszel, mert az hülyeség:)
8/8 Szeder Katalin válasza:
"az nem megoldás, hogy innentől kezdve nem eszel, mert az hülyeség:)"
De mekkora! Mire megszokod ezt az életmódot, csak az életed szakad meg. Lásd a cigány lovát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!