Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha 30 napon keresztül 1000...

Ha 30 napon keresztül 1000 kalória alatt eszem, akkor hány kg-ot fogyhatok? 16L 163cm/54kg

Figyelt kérdés
Tudom, hogy sport és egészséges életmód a helyes út és ezt is fogom tenni ha sikerül a tervem, de most csak 30 napom van lefogyni. Minimum 4, de jobban örülnék 5-6 kg mínusznak.

2016. máj. 9. 18:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez így nagyon NEM JÓ! Fejlődésben lévő szervezet, aminek kell a minimum 1100-1200 kalória naponta. Egyél napi ötször, reggelire szénhidrát, vacsorára csak fehérje. Sok zöldség, gyümölcs és rengeteg víz. És mozogj, napi egy óra hidd el, hatásos lesz ha fogyni nem is, formálódni fogsz
2016. máj. 9. 19:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Tényleg nem egészséges. Én is csináltam ilyet pár éve, én 60 kg voltam és 53-ra mentem le iszonyú kínok árán, ráadásul kb. 2 hét alatt visszahíztam 57-re pedig akkor sem ettem 1800-nál többet.
2016. máj. 9. 19:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne akarjál fogyni! Kifejezetten karcsú vagy! "Az Ön testtömegindexe 20.3 Ön sovány." És ha ezt magadtól nem látod, akkor sürgősen pszichiátriai kezelésre van szükséged! .
2016. máj. 9. 19:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2016. máj. 11. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!