Ha egy héten keresztül csak napi 500-600 calóriát eszek, abból lehet baj?
napi mozgás : 2szer 4 perc séta (kutyasétáltatás)
felülések, guggolások . ennyi
Édesem ne akarj koplalni mert hízni fogsz tőle.:DD
Mi lenne, ha ennél rendesen, egészségesen 1300 kalóriát(mivel van egy olyan érzésem hogy egy max 55 kilós 13 éves lány vagy)?:D
És emellé eljárnál futni 45 percet? Na?:P Mit szólsz?
68 kilós, 19 éves lány vagyok ...
akkor híznék tőle, hogy ha egyszerre nagyobb mennyiségű kaját ennék hirtelen, mert azután az egy hét után sem akarom folyton degeszre zabálni magam ...
futással próbálkoztam ... 2 hétig ment, egy hete alig birok járni, úgy tönkretette mindkét térdem + az egyik bokám ...
Akkor ússz..:D
ja és ha enni fogsz 500 kalóriát egy hétig, aztán meg normálisan 1500 kalóriát(mert ugye az a normális nem degeszre evéses kajaadag) nos akkor...1500:500 az mennyi is? gyakorlatilag 3x annyi kaját fogsz bezabálni anélkül hogy degeszre ennéd magad.:D az elméleted bukta, táplálkozz egészségesen
ha kifizeted nekem minden nap a 2000 Ft-os belépőt, szíves örömest ... :D
nem feltétlen kell hozzá 1500-at ennem ... egy idő után hozzászokik a gyomor a kevesebb táplálékhoz, szóval .. mindegy :D
na várjál édesem
szal a héten
-szédülni fogsz
-fáradt leszel
-állandóan a kaján fog járni az eszed
-a tvpaprikát fogod bámulni és nigella vörösborba áztatott hagymájára fog a fogad fájni és elkezdesz vonzódni bede róberthez
-nyilvánvalóan nem fogod kibírni 500 kalóriával, szóval enni fogsz és aztán a bűntudattól úgy fogod magad érezni mintha koncentrációs táborba küldtél volna egy mezőnyi nyulat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!