Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Súlytartáshoz fontos kalóriát...

Súlytartáshoz fontos kalóriát számolni, vagy minden a mennyiségtől függ?

Figyelt kérdés

2016. máj. 7. 16:55
 1/4 Hemingway válasza:
A kalória számolás nem túl jó, mert ha megeszel egy csokit és egy banánt akkor az mondjuk 500 Kcal aztán úgy vagy vele, hogy még ehetsz. Pedig az a zsír ami a csokiba van már le is rakódott.... Súlytartáshoz inkább tudatosan kell enni és mértékkel. Ne egyél elalvás előtt legalább 3 órával, ne egyél túl sok édességet. Sok gyümölcsöt fogyassz és zöldséget :)
2016. máj. 7. 17:03
 2/4 anonim ***** válasza:
20%
Bírom az ilyen tanácsokat, hogy ne egyél édességet, de egyél sok gyümölcsöt. Ember, a gyümölcsök tele vannak cukorral! Éppen csak azért jobban a bolti cukorkától, mert a cukortartalmuk mellett van bennük vitamin meg ásványi anyag is. De ha sok gyümölcsöt eszel, ugyanúgy elhízol tőle, mint az édességtől, meg a vércukor szinted is az egekben lesz tőle...
2016. máj. 7. 17:08
 3/4 anonim ***** válasza:
64%
Minden, ami szénhidrát, abból cukor lesz a testedben, szóval tök mindegy, hogy gyümölcsöt eszel, vagy más normális szénhidrátforrást. A gyümölcsök jó részéból lassan szívódik fel a cukor, így egyáltalán nem emeli egekbe a vércukrot. Míg a fehér rizs felszívódása majdnem olyan gyors, mintha szőlőcukrot majszolnál, egy alma fele annyira sem emeli a cukrot. Ez a gyümölcsfikázás nagy divat lett a fogyisoknál, pedig semmi gond nincs velük.
2016. máj. 7. 17:45
 4/4 anonim ***** válasza:
77%
Én is úgy vagyok mint te, hogy elértem a súlyomat amennyi akartam lenni, csak mostmár meg kell tartani. Szerintem hülyeség kalóriákat számolgatni az életünk végéig, annyi az egész, hogy mindig eleget kell enni szerintem, de sosem szabad bezabálni. Nassolni nem kell csak gyümit, esetleg néha egy kis édesség is belefér, de a hangsúly azon van, hogy MÉRTÉKKEL. Gondold végig, hogy anno mitõl hiztál el (valszeg zabáltál vagy túl sok cukros/zsiros ételt ettél) Az a lényeg ,hogy sportolj és, hogy ne térj vissza a rossz szokásaidhoz! A kalóriaszámlálás hosszútávon tönkretesz :D én már csak tudom
2016. máj. 7. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!