Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 13 évesen 69 kg vagyok és...

13 évesen 69 kg vagyok és gyorsan le szeretnék fogyni. Tudom, hogy sokan hülyének néznek, de 176 cm vagyok és nem érzem jól magam a bőrömben. Bármilyen ötletre, sportra nyitott vagyok, hiszen nagyon fontos. Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 4. 16:44
 1/8 A kérdező kommentje:
Nasizni nem szeretek és csak szénsavmentes vizet ill. baracklevet szoktam inni, cukros üdítőket ki nem állhatom. A futásban nem láttam eredményt és 1-2 hónapon belül kéne változás. Otthon tudok tornázni és sportolni is járhatok.
2016. ápr. 4. 16:47
 2/8 anonim válasza:
8%
én is ilyen magas vagyok .én 48 kg melette de csak ami hatékony kerüld az édességet sok zöld kaja és mozogj sokat . és ne hagydel a vizet !! :) hajráá!!!
2016. ápr. 4. 17:37
 3/8 anonim válasza:
18%
én is ilyen magas vagyok, ugyanennyi idős én mondjuk 48 kg mellette. de csak ami hatékony kerüld az édességet sok zöld kaja és mozogj sokat . és ne hagyd el a sok folyadékot! :) hajrá!!!
2016. ápr. 4. 17:40
 4/8 anonim ***** válasza:
60%

Baracklevet is offold, full tele van vagy hozzáadott cukorral, vagy ha otthon csinálod az is, mert a gyümölcsökben rengeteg fruktóz van, ami ráadásul még az izmokban sem raktározódhat. Konditermi súlyzós edzés, az elején óvatosan, normális étrenddel, kellő mennyiségű pihenéssel. Olvasd el a sárgakapszulát, fent van neten, keress rá. Az alapján megtudsz mindent, amit tudnod kell. Hajrá!

Ha bármilyen kérdésed van, privátban...

18F

2016. ápr. 4. 21:01
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, igyekszem kizárni az étrendemből az esetlegesen káros anyagokat, de a szüleim nem valami engedékenyek. Nem engedik, hogy edzőterembe járjak, így naponta otthon tudok csak tornázni vagy suliban, és anya pedig nem engedni, hogy mást egyek mint amit főz, apám meg imádja a zsíros kajákat, így szinte csak az van minden nap :( Ha pedig elmondom újra és újra az érveimet, figyelembe se veszik, magyarul leszarnak. Valami ötlet, hogyan győzzem meg őket ? Mondtam, hogy főznék én magamra és vásárolnék is, de nem hajlandóak belemenni..
2016. ápr. 8. 14:00
 6/8 A kérdező kommentje:
A sport pedig ha nem otthon vagy iskolában akkor heti 1-2 nap amikor nincsenek otthon, kimegyek a ház körül futni.
2016. ápr. 8. 14:02
 7/8 A kérdező kommentje:
Szerintük egy majdnem 14 éves lány meg kell elégedjen magával ahogy van. De erre eddig képtelen vagyok
2016. ápr. 8. 14:04
 8/8 anonim válasza:
Szerintem ilyen magasság mellett ez még elfogadható súly. Csak arra törekedj, hogy tartsd ezt a szintet, és ne menjen feljebb.
2016. ápr. 15. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!