Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Heti 3 futással,2 Hot iron...

Heti 3 futással,2 Hot iron edzéssel le tudok fogyni?

Figyelt kérdés

162 cm és 58 kg vagyok,a combom,karom vastag. Szeretnék fogyni is, formásodni is. Nem akarok plöttyedt lenni. :)

Kb 5km-t szoktam futni, mostanában elhanyagoltam, hot ironra egy hónapja heti egyszer jártam. Hétvégenként egyszer bicajoznék is ha az időbe belefér, emelkedő-lejtő bicikliúton,kb 45 km.

Nem ennék nasikat,figyelnék a reggelire (zabpehely,natúr joghurt) és a vacsorára (főtt tojás,túró,sütőben sült zöldségek). Az ebédre nem tudok figyelni, de nem is ennék nagyon sokat. ( A mai ebed két szalámis-sajtos kifli, és kefír lesz. Ezen kívül kávézom, napi kétszer.) A nasi-megvonás a legnagyobb kihívás,sokat kapok ajándékba..

Mit gondoltok?

2016. ápr. 4. 09:41
 1/1 anonim ***** válasza:
Azt, hogyha nem eszel napi legalább 100gr fehérjét, akkor össze fogsz szottyadni ennyi sport mellett, elégeted az izmaidat. A kalória deficit fogyaszt amúgy, nem a sok sport. Egyél napi 1500 kcal körül, sportolós napon pedig 2000-t.
2016. ápr. 4. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!