Futással és aerobikkal lehet fogyni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 14 éves fiú vagyok,168 cm és 75 76 kg. Focizom,viszont a nyáron felszedtem vagy 8 kg-ot ami eléggé meglátszik a hasamon,és az oldalamon. Ha heti 2 edzés mellett minden nap elmegyek futni 20 percet,és mikor végeztem megcsinálom Norbi 1000 kalóriás kick-box edzését,(tudom hogy nem éget el 1000-et) és mellette elkerülöm a kenyeret a burgonyát..stb..-t akkor lehetséges a 8kg leadása 1-2 hónapon belül?2015. szept. 23. 07:29
1/3 A kérdező kommentje:
FOCI EDZÉS*
2015. szept. 23. 07:35
2/3 anonim válasza:
Az,hogy,a kenyeret,burgonyát elkerülöd,nagyon jó,de ha mellette rántott húst,cukros üdítőket falsz,akkor semmire nem mégy.Edzéstől nem fogsz lefogyni,az kell,hogy több energiát használj fel,mint amennyit beviszel.Az edzés segít,de csak 30%-ban számít.Ami fontosabb,az az étkezés.
3/3 anonim válasza:
20 perc futás semmit nem segít, főleg ha focizol, így vélhetően van annyi kondid, hogy azt a pár km-et gyakorlatilag bemelegítésként lekcogod. Ha fogyni akarsz, akkor minimum duplázd meg 40-60 perc már ér valamit, ha nem bírsz ennyit futni, akkor lassíts, a cél nem az, hogy végigrohanj 3km-et, hanem az, hogy hosszú lassú futást csinálj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!