Egy nagyon fontos kerdesem lenne, valaki segíteni nekem? Es megoszatana velem a sajat tapasztalait hogy mikent fogyott le (leginkabb has téren), nagyon megkoszonnnem
Szokták mondani, hogy a kockahas a konyhában készül. Ez nagyon igaz. Lehet akármilyen erős, kidolgozott hasizmod, ha nem diétázol, sosem fog látszani.
Nekem a mérsékelt szénhidrát, magasabb fehérjebevitel vált be.
Reggelire ment szénhidrát (zabpehely, alacsony cukortartalmú gyümölcsök, néha teljes kiőrlésű kenyér formájában).
Tízóraira kefír/pár szem kesudió v mandula + kávé
Ebéd általában valamilyen hús párolt zöldséggel/salátával vagy csőben sült zöldségek
Vacsorám az előfordul, hogy húsmentes pl. párolt gomba+párolt padlizsán kombó. De ez valakinek túl extrém. Ide mehet tojás zöldséggel, sovány túró édesítővel/valamilyen fehérjeporral összekeverve, csirke/pulyka/tonhal/lazac zöldséggel.
Szóval én úgy értem el a teljesen szálkás alkatot (kockás hasat is, helyi zsírégetés nincs), hogy alacsonyan tartottam a szénhidrátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!