1 hónap alatt fogyhatok min.5kg-ot az alábbi módszerrel?
Az utóbbi időben felszedtem egy kis súlyfelesleget (172cm-63kg)
Leszeretnék menni vissza 53-54-re. Tudom, hogy ez nem lesz hipphopp meg, nem is szeretnék gyorsan fogyni annyira. 1 hónap alatt az 5kg fogyàs az ideális nem?
Az étkezésemre állnék rá nagyon. Eddig nagyon sokat nassoltam meg mindenfélét összeettem. Most csak meghatározott ételeket ennék. Zöldségek,gyümőlcsök,tojás,hal,hús,gomba,nagyon ritkán túró és zab. Sok víz. Sportolni eddig is sportoltam viszont juniustol lesz időm kondiba járni, szóval heti 3-4x mozgok is majd rendszeresen. Nem igazán számolnám a kalóriákat, de sose enném magam degeszre, főétkezések között csak zőldséget/gyümit ennék, ha ennék közte. Este csak laza-mondjuk zöldség+sült hal/gomba/tojás. Vagy csak zöldség/gyümi. Így működni fog a fogyás igaz? Pár héten belül már láttszódna az eredmény?
17/L
Ha elhagyod a nassolást, már az is segíteni fog. Hiszen írod, hogy attól jöttek fel a plusz kilók, mert nagyon sokat nassoltál.
Egyébként egy hónap szerintem kevés lesz nálad az 5 kg-hoz, mert így sem sok a súlyod. Én mondjuk nem is tartom jó célnak az 53 kg-t. Ahhoz már komolyan kéne szenvedni, és a magasságodhoz nem is lenne ideális, egészséges az a súly.
Korábban azért lehettél olyan sovány, mert még gyerek voltál, most meg nőiesedtél.
Gyorsan felszívódó szénhidrátban nincs több kalória, mint a zabban vagy teljes kiőrlésű péksüteményben. Nagyon meglepő tud lenni egyes ételek kalóriaértéke, érdemes lenne utána nézned. Ajánlom a kalóriabázis vezetését, nem macerás, pár perc egy nap max és nagyon sokat segít.
Én 1200-at eszem március vége óta (persze néha volt amikor túlléptem) és így fogytam 4 kilót , pedig sportolok és egészségesen is étkezem. Az oldal ki is számolja, hogy egy adott kalóriamennyiséggel mennyit foyhatsz, és nekem ennyi fogyást is ígért. De ennél kevesebbet nem szabad enni, mert az már koplalás és megbosszulja magát, amint el kezdesz többet enni!!! Rajtam jóval több a felesleg volt/van, 70-71-ről indultam márciusban és 180 cm vagyok. Még pár éve ezelőtt akkor fogytam egy hónap alatt 4-5 kg-ot, amikor 80 voltam és akkor is ennyit ettem.
Az utóbbi idő, ami alatt feljött az a 10 kg valószínűleg nem 2 hónapot jelent, ezért ne is várd, hogy ennyi idő alatt újra a régi formádat hozod majd, mert ha kilóra el is éred az nem lesz egészséges és tartós.
1200 kalória nagyon kevés.
Ne akarj koplalni és csont sovány lenni.
Nagyon nem jók a céljaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!