Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hatékony alakformálás?

Hatékony alakformálás?

Figyelt kérdés

A kérdésem az lenne, hogy hogyan lehet a leghatékonyabban feszesíteni a testem? Eddig atletizáltam, hobbi szinten, hogy mozogjak, de egy hónapja abbahagytam. Fogyni nem szeretnék, nem is szükséges (173 cm/57 kg), de azt vettem észre, hogy az izmaim kevésbé feszesek. Hosszútávot futni nem szeretek, most elkezdtem szobabiciklizni, az segíthet? Tudnátok ajánlani itthon végezhető gyakorlatokat, amik segítenek a feszesítésben, főleg fenék tájékon? Illetve nem tudom, az étkezés mennyit számít ez esetben, de azzal kapcsolatban is örülnék a tanácsnak.

Előre is köszönöm!

2016. jún. 9. 18:45
 1/3 anonim válasza:
Menny el konditerembe:)
2016. jún. 9. 19:37
 2/3 crudy ***** válasza:
A kondi a legegyszerűbb módja ez igaz. Fehérje dús étrendet kell kövess és megfelelően megdolgoznod az izmokat. Neten keress tömegnövelő étrendet, olyan ami igazodik a súlyodhoz. Ha csak egy picivel lősz fölé mint amit jelenleg a szervezeted igényel akkor nagyon lassú, szabályozható izomépítést fogsz tapasztalni. Szerencsére az izomépítés ellentétben a zsírégetéssel olyan h lehet valahol jobban, valahol kevésbé. Olvass a témában.
2016. jún. 9. 19:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2016. jún. 10. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!