Mennyi idő után fejeződik be a raktározás?
Figyelt kérdés
Sziasztok :)
Alacsony kalórián fogyókúráztam, de rájöttem, hogy nem fogom bírni a sportot, így megemeltem a kalóriabevitelemet. Napi 900kcal-ról 1500-1600 kcalra (1390kcal az alapanyagcserém) és sportolok mellé (1 óra intenzív szobabicikli heti 3x és minden nap 2-2.5 óra séta, gyors tempóban. Futni nem tudok egyéb problémák miatt).
Kb. 1 hete kezdtem el a "több evést" és azóta feljött 3.5-4kg. Nem aggódok miatta, de örülnék neki, ha elkezdődne már lefele is vánszorogni :)
Igazából az ételeim minősége nem változott. Nem eszek fehér lisztet, cukrot, banánt, krumplit, vörös húst.
Általában salátákat, párolt zöldségeket, tojást, csirkehúst eszek, ha nem elég a fehérjebevitel (vagy ha edzés van), akkor fehérjeport használok.
2016. máj. 12. 12:06
1/3 anonim válasza:
sok mindentl valtozik a sulyod, merleg helyet hasznalj centit es a tukrot. mar jo ideje 80 kg vagyok de a hasam csokken. :)
2/3 A kérdező kommentje:
A mérőszalag nekem nem megy, nem igazán van hozzá idegzetem. Össze-vissza csúszkál :D
2016. máj. 12. 16:12
3/3 anonim válasza:
Nem kellenek ide a kifogások. Vagy csinálod vagy nem. Ha nekem egy szaros mérőszalagon múlna hát 68szor lemérném magam vele naponta....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!