Hízhatok, ha vizet iszok?
Sziasztok.
Eddig nagyon kevés folyadékot fogyasztottam és most elkezdtem normálisan inni. Viszont attól tartok, hogy a szervezetem elraktározza a folyadékot (mivel eddig keveset ittam) és több lesz a súlyom. Ez lehetséges?
Nem a súlyod a lényeg, hanem a testzsírszázalékod. Vizet KELL inni.
A vízben nincs kalória. a víztől hiába lesz több max 1-2 kg-val a súlyod, nem leszel kövérebb.
Igen.
A hüllőagy szabályozza, mekkorára akarja a testet növeszteni. Még vizet se kell inni hozzá, én alvás alatt is tudok 3 kilókat hízni vagy fogyni (pl. 54-ről 57 kilóra).
A Gabriel-módszert olvasd el (könyv, meditációs CD)!
Amint írtam, nekem nagyon gyakran csinálja ezt a szervezetem.
A héten is volt 3-4 nap, amíg sokat ittam, de szinte alig pisiltem (ez +4 kilót jelentett 3-4 nap elteltével). Aztán jött 2 nap, amikor alig ittam, de rengeteget pisiltem (súly lement).
A menstruációs ciklussal ez természetes, mert 2 hétig visszatart a szervezet minden tápanyagot, arra készülve, hogy egy újabb testet táplálhasson, hozhasson létre magából. Amikor pedig beindul a menstruáció, akkor minden erre a célra felhalmozott dolgot kienged magából. De nekem nem csak ciklus szerint csinálja ezt a testem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!