Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hízhatok, ha vizet iszok?

Hízhatok, ha vizet iszok?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Eddig nagyon kevés folyadékot fogyasztottam és most elkezdtem normálisan inni. Viszont attól tartok, hogy a szervezetem elraktározza a folyadékot (mivel eddig keveset ittam) és több lesz a súlyom. Ez lehetséges?

2016. ápr. 16. 20:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem a súlyod a lényeg, hanem a testzsírszázalékod. Vizet KELL inni.

A vízben nincs kalória. a víztől hiába lesz több max 1-2 kg-val a súlyod, nem leszel kövérebb.

2016. ápr. 16. 20:28
 2/14 A kérdező kommentje:
Viszont nagyon nagynak tűnik tőle a hasam
2016. ápr. 16. 20:30
 3/14 anonim ***** válasza:
0%

Igen.

A hüllőagy szabályozza, mekkorára akarja a testet növeszteni. Még vizet se kell inni hozzá, én alvás alatt is tudok 3 kilókat hízni vagy fogyni (pl. 54-ről 57 kilóra).

A Gabriel-módszert olvasd el (könyv, meditációs CD)!

2016. ápr. 16. 20:42
 4/14 anonim ***** válasza:
70%
Ez fájt. Szerintem te a fejedben tárolod a folyadékot.
2016. ápr. 16. 21:07
 5/14 anonim válasza:
71%
Ooo csak nem egy koplalasba kezdo tini vagy?
2016. ápr. 16. 21:29
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem. Nem az vagyok. Csak arra szeretnék végre választ kapni, hogy el tud-e raktározódni a folyadék vagy sem.
2016. ápr. 16. 21:44
 7/14 anonim ***** válasza:

Amint írtam, nekem nagyon gyakran csinálja ezt a szervezetem.

A héten is volt 3-4 nap, amíg sokat ittam, de szinte alig pisiltem (ez +4 kilót jelentett 3-4 nap elteltével). Aztán jött 2 nap, amikor alig ittam, de rengeteget pisiltem (súly lement).

A menstruációs ciklussal ez természetes, mert 2 hétig visszatart a szervezet minden tápanyagot, arra készülve, hogy egy újabb testet táplálhasson, hozhasson létre magából. Amikor pedig beindul a menstruáció, akkor minden erre a célra felhalmozott dolgot kienged magából. De nekem nem csak ciklus szerint csinálja ezt a testem.

2016. ápr. 16. 21:53
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tud, idő kell neki nyilván míg áthalad a szervezeten, de ha többet iszol, többet is pisilsz, ennyi. A víz nem tud lerakódni, mint a zsír.
2016. ápr. 16. 22:24
 9/14 A kérdező kommentje:
És mennyi a maximum ideje? Mert már eléggé aggaszt a dolog fél nap után
2016. ápr. 16. 22:27
 10/14 anonim ***** válasza:
Embere és anyagcseréje gyorsasága válogatja. De tényleg ne parázz ezen, a víztől nem fogsz hízni :)
2016. ápr. 16. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!