Hízhatok, ha vizet iszok?
Sziasztok.
Eddig nagyon kevés folyadékot fogyasztottam és most elkezdtem normálisan inni. Viszont attól tartok, hogy a szervezetem elraktározza a folyadékot (mivel eddig keveset ittam) és több lesz a súlyom. Ez lehetséges?
Nem nézel ki jobban, ha dehidratáció miatt csökken a súlyod, sőt...
Örülj neki, ha a testedben megvan az a vízmennyiség, ami kell neki.
Kérdező, biológia óráról lógtál?
A víz nem tud lerakódni. A víz egy folyamatosan keringő, pótolandó dolog. A víz elősegíti a sejtek öntisztulását, felgyorsítja az anyagcserét, és jobban működnek tőle a szerveid és izmaid. A veséd kimossa a vizet, szóval ki is pisiled. Ráadásul nap közben párologsz ami nem sok de szintén folyadék vesztés.
Ha az emberi szervezet képes lenne vizet raktározni, akkor nem lenne elég 3 nap arra, hogy szomjan halj, szóval nagyon minimálisan, szinte semennyire nem tudja raktározni a szervezeted, úgy, mint a zsíradékot meg pláne nem. Mivel a víz gyorsítja és elősegíti mind a sejt mind úgy összességébe a szervezet anyagcseréjét, egy megfelelő diéta mellé kihagyhatatlan elem a sok víz fogyasztása. Szóval, nem, nem tudsz hízni emiatt.
Ne haragudj,de baromi ostoba vagy.
Iszol->nagynak tűnik a hasad,mivel benne van a víz->kipisiled és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!