Melyik a leghatásosabb fogyókúra?
Rengeteget fogytam, mégsem látszik igazán, pedig a fogyásom oka a versenyszerű sportolás, szóval legjobb reményeim szerint izmot nem veszítettem, mert erre próbáltam odafigyelni. Most 163cm/55-56kg vagyok (magamat mégis itt-ott löttyedtnek látom), ebből mindössze 4-5 kkilót szeretnék leadni, vagy legalábbis elérni egy olyan eredményt, hogy eégedett lehessek magammal.
Minden nap tornászok, ha épp aznap nincs edzésem. Ezzel kapcsolatban szeretnék tanácsokat kérni, hogy mi a legideálisabb formálógyakorlat, ami megteszi a hatását?
Illetve ti mit ennétek a helyemben egy nap?
Kérlek, akkor válaszoljatok, hogy a dolog már egyszer bevállt, mert mindenféle butasággal nem szeretnék ártani a szervezetemnek, pusztán szeretnék sportolóhoz méltóan kinézni, amire itthon kell egy kicsit rásegítenem.
Nos több helyen olvastam, hogy reggel az ember rosszabbul reagál a szénhidrátra, így biztos ami biztos én inkább megvontam magamtól így egy napi étrendem így néz ki:
reggel 7:00: 4 tojás+zöldség
11:00: rizs+csirke+zöldség
15:00: ugyan az
18:00: fehérje turmix
21:30: túró (itt kicsit változik az időpont, mindig lefekvés előtt 1 órával eszem)
Nekem ez a diétás étrendem, amikor tömeget növelek, akkor étkezésenként több rizst eszek, és este a fehérjéhez még rakok zabot is. Ezeket elolvasnám a helyedbe:
Tényleg kérdés, mi az a versenyszerű sport. Mert ha például futás, vagy bringa, ezek bizony nagyon izomgyilkosak tudnak lenni...
Ilyenkor, amivel segíthetsz: megfelelő fehérjebevitel (ez nálad 11 gramm/nap), és súlyzós edzések, heti 3, teljes testre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!