Szülés után melyik fogyókúra a leghatásosabb?
Ha szoptatsz még akkor ne diétázz!
Amúgy nincs nagy titok, vagy csodamódszer. Életmóddá kell tenni az egészséges étkezést és sportot. De nem hirtelen történik a változás. Főleg egy "megborult" hormonrendszer után türelem kell míg minden visszaáll.
1-es vagyok.
Én elhagytam a glutént és a tejtermékeket no meg a cukrot, e mellett heti 2-szer 40 percet lépcsőztem és/vagy sétáltam és így fogytam fél év alatt 13 kilót. Egyébként rendesen ettem, soha nem éheztem és nem koplaltam, nem számolgattam a kalóriákat. Egyszerűen pl. reggelire gyümölcs magvakkal, mandulatejes kávé édesítővel, puffasztott amaránt, ebédre husi zöldséggel, rágcsálni kölesgolyó vagy puffasztott rizs, vacsorára hal és zöldség, édességnek 90%-os étcsoki ha nagyon kell, stb.
Még virslit, tepertőt meg kolbászt is zabáltam, csak kenyér vagy más nagy mennyiségű szénhidrát nélkül, zöldséggel és így is működött. Szóval nem értem, mikor valaki azt mondja nehéz kivitelzeni az életmódváltást.
Én így kezdtem, de természetesen ezt az életmódot és a súlyomat azóta is tartom. Csak azóta még többet mozgok, mert kedvet kaptam hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!