Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudtok hatékony módszereket a...

Pjnonstop kérdése:

Tudtok hatékony módszereket a fogyáshoz túlsúlyosoknak?

Figyelt kérdés

2016. jún. 5. 19:50
1 2
 11/13 Toast_with_Eggs válasza:
47%
Szia! A sikeres marketing miatt mindenki a kevés szénhidrátot tanácsolja. Ne hallgass rájuk. Ha rengeteg gyümölcsöt eszel, lesz erőd és kedved mozogni. Én egy magas szénhidráttartalmú, alascsony zsírtartalmú vegán étrenden vagyok. Régen egy nyomorult fogyókúrával sikerült lefogynom, szerencsére ezzel az étrenddel tudom tartani. Majdnem minden nap edzek egy órát és kb. 2200 kcal-t eszem. 52kg/164 cm vagyok. ;)
2016. jún. 7. 19:52
 12/13 anonim ***** válasza:
Sokféle étrenddel le lehet fogyni, pl. a paleóval is. A lényeg, hogy megfelelő mennyiségű fehérje és zsiradék is legyen az étrendedben. Nézd meg az itteni kategóriákat, olvass utána, melyik lenne neked szimpatikus és hosszabb távon tartható.
2016. jún. 7. 20:25
 13/13 crudy ***** válasza:
Kedves tojásos szendvics. A szénhidrát mennyisége az csak egy dolog. A kalóriadeficitet össze lehet hozni csak szénhidráttal ezt jól tudod de mivel vegán vagy így ugye nem eszel se húst, se tojást és ezekben rengeteg fehérje van tehát te valószínűleg nagyon kevés fehérjét eszel feltéve ha nem eszel rengeteg babot meg lencsét. Ez is elképzelhető. Te így tudod tartani a súlyodat magas ch mellett. De a gyümölcs nem csak azért nem jó mert van benne szénhidrát hanem mert gyümölcscukor van benne, tehát cukor. Monoszacharóz. Azaz, nagyon gyorsan szívódik fel. Ezt kell elkerülni diéta alatt. Pontosan a cukrot, lehet magas ch de azoknak lassú felszívódásúnak kell lennie.
2016. jún. 7. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!