Le akarok fogyni legalább 5 kg-ot. Írtok olyan módszereket, ami neketek bevált?
Én is szoktam itt olvasgatni a kérdéseket, most nem akarok másoktól idézni, nagyon sok hasznos tanácsot találsz lejjebb :)
Egyébként engem megcsalt az az ember, aki azt mondta, az életét is áldozná értem, annyira szeret. Én akkor 10 kilót is fogytam.
Szerintem 13 évesen nem kell különösebb szigorú diétát kövess, hiszen még növésben vagy.Elég, ha sportolsz valamit és próbálj meg "tisztán" étkezni, nem feldolgozott,szénhidráttal teli ételeket enni.
innen meríthetsz ötleteket nyugodtan: [link]
Megkérdezhetem, miért nem akarsz gyereket? Nem most, hanem, hanem 15-20 év múlva sem?
Ehhez a magassághoz az ideális súly kb. 57 kg, az ideális tartomány olyan 51-62 kg közt. Kb 46 kg-tól még éppen egészséges. Amit te szeretnél, az már a kórosan sovány kategória, ami ebben a korban akár a fejlődés leállásával járhat, ami hosszú távon meddőséget is okozhat.
Egyszerűen nem értem, miért akarja ezt bárki is... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!