Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudnátok ajánlani módszereket...

Tudnátok ajánlani módszereket a fenekem és a combom lefogyasztására?

Figyelt kérdés

A fenekem szerintem nagy és szeretnék minimum az 50%-ától megválni.Valami gyakorlat vagy étel,ital recepetek van?

Ti hogy oldottátok meg?

Előre is köszönöm! :)

2016. febr. 5. 06:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem tudod irányítani, hogy honnan fogyj. Kezdj el egy megfelelő, kalóriamínuszos, sok fehérjét, kevés szénhidrátot, kevés zsírt tartalmazó étrendbe (ha valakit laktatnak a zsírok, esetleg a gyümölcsök, akkor a makrotápanyagok arányán lehet változtatni, de a sok fehérjére akkor is ügyelj). Érdemes elkezdened valami olyan sportot, aminél magas pulzussal dolgozol, mivel ezek is segítenek a fogyásban.
2016. febr. 5. 06:52
 2/7 Szabi.L ***** válasza:

Sajnos helyi zsírégetés nincs.

Diétáznod kell és végezz guggolást, kitörést, fellépést székre. Vagy interneten nézz valami otthoni edzésprogramot, ha edzőterembe nem tudsz lemenni.

2016. febr. 5. 09:41
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia.

Az, hogy nem tudod irányittani a fogyást az nem teljesen igaz.

hisz ha minden nap bicepszre edzel attól még lehet hatalmas hasad! (ezt inkább az #1-nek írtam.)

Mindenképp mozgatnod kell ezt az izomcsoportot.

futás, aerobik, lépcsőzés stb. ahogy már leírták nagy pulzusszámú edzés kell. vagyis nem a súlyzós gugolás, amikor 4x10-et gugolsz súllyal. inkább gugolj 80-at súly nélkül. Az elsőtől erősödsz izmosodsz a másiktől meg fogyni fogsz. Szóval izzaszd meg magad rendesen lábmunkából.

Öltözz fel az edzéshez rendesen, ha rövid gatyában vagy akkor is edzésnél vegyél fel egy hosszú gatyát. van aki futáskor folpack-al tekeri körbe a kivánt testrészt, hogy egyfajta üvegház hatás lépjen fel! Ezt azonban ne csináld mindig, ha minden nap futsz akkor max heti 3-4 szer. és azonnal vedd le ha végeztél. a börödnek lélegeznie kell! Én ez utóbbit sosem próbáltam, de tudok olyanról aki igen, és bevállt neki.

2016. febr. 5. 14:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Utolsó, te hülye vagy.
2016. febr. 5. 17:11
 5/7 anonim ***** válasza:
#4 azért ez így vicces volt, mivel beírtad, így te lettél az utolsó :P
2016. febr. 6. 18:03
 6/7 anonim ***** válasza:

#4 Miért is hülyeség a nagy pulzus szám?

Gondolom, te sokat értesz ehez a témához, azért nem írtál semmit :) De gondolom évek óta jársz konditerembe is és kitanultad a test építést igaz? Vicces, de még inkább szánalmas vagy.

2016. febr. 6. 18:07
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek! :)
2016. febr. 7. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!