13 évesen 70 kg?
Figyelt kérdés
sziasztok! Áprilisban töltöttem be a 13-at! 70 kg vagyok és nem tudom hogy jó-e igazából annyira nem látszik mert 163,3 cm vagyok de zavar hogy a barátnőim is soványak és nem tudom mit csináljak! :( Légyszi segítsetek!
Amúgy van itthon ilyen szobabicikli szerű csak nincs ülés hozzá! Azzal szoktam menni néha 3-7 percet, mindig elhatározom hogy megyek vele minden nap de sosincs kedvem mert mindig inkább laptopozok! Ez ellen is tenni akarok hogy többet mozogjak és kint legyek a szabadba!
Ui.: értelmes válaszokat légyszi! :)
2016. jún. 2. 19:07
1/4 anonim válasza:
te még sok kérdést fogsz feltenni
2/4 anonim válasza:
rakd be a szobabiciklit a laptop elé,én is így nyomom, tekerj minden nap 1-1.5 órát, és egyél kevesebb szénhidrátot/zsírt, mert van rajtad kb 20 kiló túlsúly.
3/4 anonim válasza:
iratkozz be valami sportra, menjetek baratnoiddel biciklizni, kocogni. ha edessegre vagysz egyel gyumit, moss fogat.
4/4 anonim válasza:
20 kg????!!!!???? Dehogyis, nem kell lefogynod máris ilyen drasztikusan, jó ég.... Napi 40 perc (én így kezdtem) közben zenét hallgattam, vagy beraktam a tv/laptop elé, HA nagyon unatkoztam. Mellette valamilyen torna, pár perces akár, ami átmozgat, és persze az egészséges táplálkozás, sok folyadék... Nekem így sikerült.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!