Ilyen életformához milyen étrendet ajánlotok?
Szerintem minimum háromszor egyél, akkor is inkább fehérjét és sok-sok gyümölcsöt és zöldséget, de persze ne hagyd el a szénhidrátokat se, mert azokra is szüksége van a szervezetednek, csak csökkentsd az adagot. Ha a 3 étkezés közben megéhezel, akkor gyümölcsöket/lehet aszalt is/, magvakat, répát nassolj, de semmiképpen ne szénhidrátot. Ja, és próbálj meg 7-8 után már nem enni.
Ami nekem ezek mellett bevált, az a napi minimum 2,5 liter víz + 1 bögre zöld tea citrommal (igazi!) ízesítve. Emellett mivel dolgozol, feltételezem, hogy szinte egész nap mozgásban vagy, de ha nem így lenne, akkor napi 20-30 percet tornázz, a futást ajánlom leginkább, de ha bírod, akkor kardiózhatsz is (ha jól tudom 60 és 90 perc alatt kezdesz el igazán fogyni, ezt viszont heti 3 alkalomnál nem ajánlott többször csinálni, mert pihennie kell az izmaidnak).
Ha leadtad a felesleges kilókat és jó alakot szeretnél utána, akkor csinálj 30 napos abs "kihívásokat".
Sok sikert! :)
16/L
Persze, azokban is rengeteg szénhidrát van de egyrészt sokkal gyorsabban szívódik fel és nagy a víztartalma is, másrészt ahhoz, hogy ennyit dolgozzon és mellette még eddzen is rengeteg energiára lesz szüksége, vagyis a fruktóz nem rakódik majd rá zsír formájában, mert elégeti. Még mindig sokkal jobb, mint a péksütemények, és az sem jó ha csak húson él. Az aszalt gyümölcsökben tényleg sok van, de egyszer-egyszer egy tasak ropi helyett szerintem még mindig jó. :D
Nem kifejezetten fogyáshoz van, de elég eredményes, mivel már egy 20 perces kardió is elég fárasztó és nagyon le lehet izzadni tőle, ha emellett pedig még futsz is és egész nap talpon vagy, akkor meg pláne hogy fogyni fogsz. :)
Kérdező, szerintem próbálj ki több variációt is, mert nem biztos, hogy ami nekem bejött az neked is be fog, illetve azt sem tudom biztosra megmondani, hogy az utánam válaszoló vagy én tudom-e helyesen. De amit semmiképp nem szabad kihagyni, az a rengeteg víz (= gyorsabb anyagcsere) és a mozgás. ^^
Én inkább miniétkezésekre osztanám fel a napot, előre látom, hogyha 11-re esel haza, és utoljára 6kor ettél egy szünetednél, nagyon nehéz lesz megállni hogy ne edd fel a hűtőt.
A 30 percet oszd fel mondjuk 3 x 10 percre, előtte pedid ebédelj és reggelizz is, az napi 5 étkezés.
Ami szerintem csoda és én nagyon szeretem, az a zabkása, még délutánra valahova beiktathatod, mert ad energiát és lassan felszívódó szénhidrát, de alapvetően reggelre ajánlanám.
A többi kaja nyilván azon is múlik, hogy mit tudsz magaddal vinni melóba, de a szokásos sovány hús- hal- zöldségek- zsírszegény túró- zsírszegény joghurttal nehéz mellélőni.
Milyen típusú munkád van egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!