Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit ajánlotok a "fogyókúra"...

Mit ajánlotok a "fogyókúra" elkezdéséhez?

Figyelt kérdés
167cm vagyok és kb.60-61kg, nem szeretnék túl sokat fogyni csak 4-5kg-t. És kicsit formálni az alakomon. 15/L
2016. máj. 30. 19:46
 1/2 anonim válasza:

Ha formálódik szeretnél, mozogj! Egy kis futás, helyesen végzett erősítő gyakorlatok, úszàs... Szerintem érdemes csatlakozni egy csoporthoz, ahol profi, hozzáértő edző van a segítségedre, biztosan nem rontasz el semmit, a jó társaság pedig nagyon motiváló tud lenni. Ráadásul igy rá vagy kényszerítve az edzésekre, amiket magadtól könnyebben elhagysz :) Én lovagolok és atletizálok, mindkettőt csak ajánlani tudom, remek kikapcsolódás!

Ezen kívül érdemes odafigyelni az étkezésre, hanyagolni a nagyon cukros dolgokat, sok zöldséget es gyümölcsöt enni. Én soha nem diétáztam, mert szerintem ha valaki eleget mozog, napi pár kocka csokitól vagy egy-egy gombóc fagyiról nem fog meghízni. Annyit meg nekem nem ér, hogy egy csomó jó dolgot feladjak mindössze pár kiló miatt, és salátán éljek.

Sok sikert! :)

2016. máj. 30. 19:58
 2/2 A kérdező kommentje:
Heti 1 alkalommal (sajnos többször nincs rá lehetőségem:( ) 1,5órát lovagolok, ez a kedvenc sportom:) Szerintem ez a legjobb kikapcsolódás:D
2016. máj. 30. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!