Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen fehérjét szedjek...

Milyen fehérjét szedjek fogyás közben?

Figyelt kérdés

Főleg inkább vacsora helyett, vagy edzés utánra kéne. Fogyókúrázom és nem lenne rossz ha nem lenne benne minden szar ami nem kell.

Gondolkoztam a Biotech Power Proteinen, de azt olvastam, hogy szójás és nem a legjobb.

Néztem még más fajtákat is, de annyi van, hogy nem tudok választani. Lenne most rá kb 10ezer forintom. Nem valami gagyit szeretnék, hanem valami normálisabbat aminek az ár-érték aránya is megfelelő.

2016. máj. 29. 17:34
 1/9 anonim ***** válasza:
MHN whey pro 3 kiló 10 ezer és ingyen postával kiviszik (mhnsportshop) nézz át a sport/testépítés rovatba ott is sokan dícsérik,használják, és ez tejsavó, nem szója.
2016. máj. 29. 17:50
 2/9 crudy ***** válasza:
10 ezerből már lehet venni normálisabb cuccot de ha valami nagyon jót szeretnél ami pl 0ch-t tartalmaz akkor feljebb kell menj. A lényeg h scitecet kerüld. De amúgy ha csak az a baj a power proteinnel h valamiért nem a legjobb akkor az oké de amúgy a szójával nincs baj.
2016. máj. 29. 17:56
 3/9 anonim ***** válasza:

Nincs baj a szójával, csak gyenge aminosav profil ötvöződik benne rossz biológiai hasznosulással. Erről ennyit.

Ha van rá keret, nyugodtan vehetsz Scitecet is (én mióta piacon vannak, használom a termékeiket). Mostanában divat lett fikázni őket. Egyszer, kíváncsiságból vettem Mhn-t (természetesen tejsavót).Nincs vele gond. Nekem mondjuk ízre nem annyira jött be.

2016. máj. 29. 18:05
 4/9 A kérdező kommentje:
És ti mit ajánlanátok? Vacsora helyett innám akár 13 ezret is kiadnék érte ha van normális.
2016. máj. 29. 18:13
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha lenne rá pénzem énis vennék sciteceset, mert kva jó íze van, csak sajnos abból 25k 5 kiló, mhnből meg majdnem 8at kapok annyiért.
2016. máj. 29. 18:13
 6/9 anonim ***** válasza:
Vacsorára inkább szilárd kaját nyomj! Edzés után menjen csak fehérjepor,esetleg még a reggeli zabhoz.
2016. máj. 29. 18:43
 7/9 crudy ***** válasza:

Scitecet azóta fikázzák, h megjelent nem is csoda. Magyar termék így nyilván jó a marketing itthon.

Én ezeket ajánlom: [link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2016. máj. 29. 20:15
 8/9 anonim ***** válasza:
direkt mondta h nem akar sokat költei rá, erre linkeled a legdrágábbakat.
2016. máj. 29. 20:32
 9/9 crudy ***** válasza:
ezek benne vannak a 13ezres keretben.
2016. máj. 29. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!