Főleg inkább vacsora helyett, vagy edzés utánra kéne. Fogyókúrázom és nem lenne rossz ha nem lenne benne minden szar ami nem kell.
Gondolkoztam a Biotech Power Proteinen, de azt olvastam, hogy szójás és nem a legjobb.
Néztem még más fajtákat is, de annyi van, hogy nem tudok választani. Lenne most rá kb 10ezer forintom. Nem valami gagyit szeretnék, hanem valami normálisabbat aminek az ár-érték aránya is megfelelő.
MHN whey pro 3 kiló 10 ezer és ingyen postával kiviszik (mhnsportshop) nézz át a sport/testépítés rovatba ott is sokan dícsérik,használják, és ez tejsavó, nem szója.
2016. máj. 29. 17:50
2/9 crudy válasza:
10 ezerből már lehet venni normálisabb cuccot de ha valami nagyon jót szeretnél ami pl 0ch-t tartalmaz akkor feljebb kell menj. A lényeg h scitecet kerüld. De amúgy ha csak az a baj a power proteinnel h valamiért nem a legjobb akkor az oké de amúgy a szójával nincs baj.
2016. máj. 29. 17:56
3/9 anonim válasza:
Nincs baj a szójával, csak gyenge aminosav profil ötvöződik benne rossz biológiai hasznosulással. Erről ennyit.
Ha van rá keret, nyugodtan vehetsz Scitecet is (én mióta piacon vannak, használom a termékeiket). Mostanában divat lett fikázni őket. Egyszer, kíváncsiságból vettem Mhn-t (természetesen tejsavót).Nincs vele gond. Nekem mondjuk ízre nem annyira jött be.
2016. máj. 29. 18:05
4/9 A kérdező kommentje:
És ti mit ajánlanátok? Vacsora helyett innám akár 13 ezret is kiadnék érte ha van normális.
2016. máj. 29. 18:13
5/9 anonim válasza:
Ha lenne rá pénzem énis vennék sciteceset, mert kva jó íze van, csak sajnos abból 25k 5 kiló, mhnből meg majdnem 8at kapok annyiért.
2016. máj. 29. 18:13
6/9 anonim válasza:
Vacsorára inkább szilárd kaját nyomj! Edzés után menjen csak fehérjepor,esetleg még a reggeli zabhoz.
2016. máj. 29. 18:43
7/9 crudy válasza:
Scitecet azóta fikázzák, h megjelent nem is csoda. Magyar termék így nyilván jó a marketing itthon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!