Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen diétát/edzéstervet...

Milyen diétát/edzéstervet ajánlotok?

Figyelt kérdés
Régóta szeretnék fogyni, szerintem 5-10 kg-ot jó lenne. Sportolok, nem itthon ülök, de így sem fogytam semmit. Milyen diétát csináljak ami hatásos és nem jön vissza később a kétszerese? 164cm 66kg. Testzsír: 24% Izom: 32% 14/L

2016. ápr. 30. 01:12
 1/2 anonim ***** válasza:

Hat igen, sajnos a sport maga nem eleg, ha mellette nem figyelsz oda arra, hogy mit eszel. Mivel sok felesleged nincs, ezert nem lesz konnyu es gyors, kitartonak kell lenned.

Hogy ne jojjon vissza gyorsan a leadott suly, lassan kell csinalnod, kb. fel kilo hetente az optimalis, amihez naponta kb. 500 kcal deficitet kell teremteni. Ezt javasolt sport es dieta kombinalasaval elerni. Nekem segitett :)

Neked kell megtalalnod a megfelelo dietat. Sokan eskusznek a ketogen dietara, hogy az jo az utolso kilok elvesztesehez, masoknak a kaloriaszamlalas felel meg.

2016. ápr. 30. 08:21
 2/2 anonim ***** válasza:
menj fel a biotechusa oldalára és ott vannak étrendek edzéssel!
2016. ápr. 30. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!