Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen edzéstervet ajánlotok...

Milyen edzéstervet ajánlotok egy 15 éves lánynak, hogyha lapos hasat szeretne?

Figyelt kérdés

Nem vagyok túlsúlyos, csak egyszerűen a hasam valahogy kövérebb, mint a testem többi része(meg egy kicsit a combom is), sőt, alapvetően vékony vagyok és alacsony, csak a pufi hasam eléggé zavaró.

Milyen edzéstervet ajánlotok, hogyha a zsírréteget el akarom tüntetni onnan?

(tudom, hogy nincs helyi fogyás, de akkor is olyan gyakorlatokra gondolok, amik a hasat dolgoztatják meg)

Legfontosabb: az étrendemen nincs lehetőségem változtatni, és nem diétás, hanem "normális" kajákat eszem.

Ilyesmi videók segítenének?

http://www.youtube.com/watch?v=HrpW5PliIdU

Naponta hány ilyesmit kellene csinálnom, hogy jövő nyárra, 2014. május-júniusra már lapos(abb) hasam legyen?

2013. dec. 7. 20:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Van egy rossz hírem: abs are made in the kitchen.
2013. dec. 7. 21:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem baj,ha maradsz a "normális" kajáknál.De ezt akkor úgy értem,hogy nem nassolsz,csak rendesen ebédelsz,reggelizel,vacsorázol.De csak ritkán egyél édességet,akkor is keveset,hanyagold a cukros üdítőket!És még annyit megtehetsz,hogy a olajban sült krumpli helyett a rizst vagy a zöldségféléket választod.A hasizom gyakorlatok jók,de szerintem több idős torna szükséges.Persze kezdetnek ez sem rossz.Én pl.tudom neked ajánlani Jane Fonda videóit.:)Minden izmot megdolgoztatnak,beleértve a combot és a hasat. Szerintem van rá esély,de fontos az is,hogy szeresd azt a sportot,amit csinálsz.:) Sok sikert!
2013. dec. 7. 21:51
 3/7 anonim ***** válasza:
végül is ez sport kategória de semmi gond ;)
2013. dec. 8. 11:46
 4/7 A kérdező kommentje:

#1 Igen, tudom, de nincs lehetőségem hogy diétás ételeket fogyasszak, habár ezt meg is említettem a leírásban.

#2 Nagyon köszönöm!:) Megpróbálom elkerülni az édességeket. És utána fogok nézni Jane Fondának is:)

#3 Bocsánat a rossz kategóriáért!

Még írjatok, mindenki véleményére kíváncsi vagyok és tippeknek is örülök!:(

2013. dec. 8. 12:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha nincs lehetőséged, akkor tegyél le róla. Ilyen egyszerű.
2013. dec. 8. 20:49
 6/7 A kérdező kommentje:

#4 Köszi a biztatást, remélem azért Te nem állsz így minden problémához ami az életeben történik, mert szerintem nagyon rossz oldalról közelíted meg a dolgokat...:)

Bárki aki segíteni tud, kérlek válaszoljon!

2013. dec. 8. 20:53
 7/7 anonim válasza:

ha az étrendennem tudsz változtatni a mennyiségen változtass!

- mielőtt eszel igyál sok VIZET

- ne egyél túl sokat

- fuss és végezz fitness gyakorlatokat

- mivel nem tudsz az étrendeden változtatni figyelj oda hogy az eléd rakott ételből mit eszel meg! pl. eléd rakott olajban sült krumpli, rántott hús akkor egyél nagyon kevés krumplit és több húst. és szoktak adni az ételekhez néha mártást stb. a majonézes ételeket kerüld! ha tudod előre hogy más nap mit fognak adni akkor vigyél magaddal valamilyen ételt pl. ha főzelék az jó de ha mondom ujra az olajban sült krumpli + rántott hús akkor vigyél el magaddal mondjuk egy kis barna kenyeret és azt megeszed a hússal. :) de a tésztát ne edd meg tudom, nehéz moondjuk a sulis étellel fogyni. ha tudod melyik nap lesz tészta akkor vigyél szendvicset de barna kenyérbe végül is 1-2 nap kimaradhat meleg kaja nélkül. este reggel csinálj egyszerű edzéseket. minden jót kívánok a fogyáshoz. jah és ne egyél annyit naponta többször keveset!

2013. dec. 12. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!