Fogyókúra következtében megereszkedett bőr feszességének visszaállítására mit ajánlotok?
28 éves vagyok és jelen pillanatban -6/7 kilónál járok. Ezt az utóbbi 2,5-3 hónapban dobtam le. Szóval elég gyorsan... Nem is csoda, hogy a bőröm ezt nem bírja követni. Izmosítok, de annyi izmot nem szeretnék felszedni, hogy kitöltse a bőrömet, mert akkor fonottkalács lennék :) Napi 2x iszom lassú felszívódású proteint és rengeteg vizet. Multivitamint, omega 3-at és D vitamint szedek. Edzés előtt L karnitint.
1-es, ügyes vagy, hogy 38 évesen sem hagyod el magad! Egyáltalán nem vagy öreg, nem azt mondom, nehogy félreérts! Csak 30 fölött már hajlamosak elhagyni magukat a nők és azzal mentegetőznek, hogy a gyerek mellett nincs idejük a testükkel törődni! Élő példa vagy, hogy de igen, van! ...ha akarja az ember, akkor tud időt szakítani magára! csak így tovább! :)
Szedjél kollagént, az segít a bőrnek és az üzleteknek is, hogy rugalmasabbak legyenek.
Váltózuhany, akármilyen elcsépeltnek hangzik, csodákat tesz. Ha van lehetőséged úszni hideg vizes medencében, az is kiváló. Esetleg ha teljesen mazochista vagy, akkor hideg vizes zuhany, nyáron talán könnyebb kibírni. :)
Koffeines krémek serkentik a keringést, feszesítenek, a Q10-es krémek se rosszak, esetleg felváltva tudod használni őket.
Hason, karon, combon is érdemes a fóliázást kipróbálni. Nem fogyaszt gyorsabban, viszont jót tesz a bőrnek, ha rendesen megizzad. Alá is lehet krémet kenni.
gondolom, üzletek helyett izületeket akartál írni :)
Olvasgattam neten millió féle fórumot és úgy látom, hogy legtöbben az evelin termékeket ajánlják. Bár ez elég olcsó, mondhatni gagyi márka, de elég jók a tapasztalatok. Tartalmaz koffeint és l-karnitint is. Kipróbálom ezt a krémet fóliázással. Remélem, beválik! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!