Ha nem tudom megenni az előírt mennyiségeket, attól még hatásos lesz a szálkásító diéta?
Szóval pl. az étrendben van napi 3x: x gr rizs, x gr csirkemell és x gr zöldség, emellett reggeli 5 tojás, plusz vacsi x gr túró + x gr zöldség.
Na mármost nekem ez rengeteg, nem tudok ennyit enni. Ha csak annyit eszem meg ezekből amennyi jól esik, attól még hatásos lesz, ugye?
Semmi cukrosat, liszteset stb nem eszem melléjük, heti 3x súlyzós edzés, és heti 3x kardió.
Ja, amúgy lány vagyok és kb 5kg ha lemenne jó lenne, de azzal is elégedett lennék, ha eltűnne a pocakom, akkor nem érdekelne hány kg vagyok (igen, tudomtudom, helyi fogyás nics :) )
Huhh, hát aki elolvasta ezt a litániát és még segíteni is tudna, annak hálás lennék :)
Milyenek a makróid? A lányok szálkásító diétái inkább igen koplalósak, de úgy jön össze a kalóriadeficit. Van, akinek rizs se fér, csak a zöldség a sovány hús mellé, csodálom, hogy érzésre nem hal éhen. 5 tojás reggelire, aztán még 4 étkezés, nagyon aktív lehetsz, ha ez neked a szálkásítás, persze vannak ilyen emberek, csak igen szokatlan.
Nagyon extrém deficitet nem ajánlok, de a konkrét adatok kellenének ahhoz, hogy megtippeljem, gond-e, ha kevesebbet eszel. Ha nem jelent koplalást, a szénhidrátot csökkentheted, fehérje és zsír persze ugyanúgy kell.
S mégis mennyi az, amit nem sikerül bevinned s vajon miért? Ha pl. a rizs nem megy be, mert nagy a térfogata a sok víz miatt, akkor egyél valami szárazabb szénhidrátot, végső esetben pedig egyél zsírosabban, ha az működik számodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!