Olcsó és hatásos diétás porokat ismertek? Mint a T*bó diétás por is, de olcsóbb?
mire kell?
a t. diéta egyébként tök jó, ha mellette eszel rendesen és néha vacsira/reggelire azt iszol akkor sokáig elég, szóval megéri. (ezek általában drágák egyébként)
hát a porok amúgy is a lusta embereknek van kitalálva akik semmi munka nélkül akarnak eredményt.
Amúgy nem tudtok valami helyet ahol felvehetnék pár százezret? Dolgozni nem szeretnék érte.
Rossmann Well Mix
én ledobtam vele 6-7 kilót,de így is szenvedés az egész inkább elkezdtem sportolni:D
Nem tudom miért pontoztátok le a 2. válaszolót, tökéletesen igaza van.
A T. diéta és egyéb hulladék marketingporoknál ezerszer jobb minőségűek a scitec és a biotech termékei, a tartalmuk meg nagyjából ugyan az.
A tojás jó lehet, ha a sárgáját, ami rohadásig van koleszterinnel kihajítod, csak úgy meg drága.
A Well mix fajlagosan nagyon drága, és a minőségéről sem tudni semmit. (aminosavprofil?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!