Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek ez az ételmennyisé...

Szerintetek ez az ételmennyiség egy napra sok?

Figyelt kérdés

Diétáztam, most megint próbálok egészségesen étkezni, de félek, hogy ez túl sok kalória.

Ilyen volt a mai nap:

Reggeli: Kimaradt, mert későn keltem.

Ebéd: Egy kis darab hekk, füstölt sajtos grillezett zöldséggel.

Uzsonna: 3db zabkorpás palacsinta

Vacsora: Natúr joghurt 1db extrudált kenyérrel.

Ez túl sok? Ha igen, min változtassak?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2016. máj. 28. 18:07
 1/7 anonim ***** válasza:

Kalóriára nem sok, csak átvariálnám kicsit...

Reggelire: a 3db zabkorpás palacsinta - ha későn kelsz, akkor is ezt enném a helyedben első étkezésnek

Ebéd: kiváló, hal és zöldség az teljesen jó

Uzsonna: ide jöhetne a natúr joghurt (és az extrudált kenyér, ha ragaszkodsz hozzá, bár szerintem nem sok értelme van) / de mehetne 1 marék mandula is például, vagy kesudió

Vacsora: Tojásrántotta 2 teljes tojásból + 2 fehérjéből zöldséggel / hal/csirke/pulyka zöldségkörettel / vmilyen saláta természetesen kenyérkocka és cukros öntet nélkül pl. tonhalsali

vagy

sovány túró édesítővel / fehérjeturmix

2016. máj. 28. 18:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Egyáltalàn nem sok. Sőt, inkàbb kevès. Feherje, ch, zsìr aranyára figyelj. Az a siker titka.
2016. máj. 28. 18:30
 3/7 anonim ***** válasza:
kevés a fehérje, kevés a kalória
2016. máj. 28. 18:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem sok. Viszont a pali reggelre jobb lenne.
2016. máj. 28. 19:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Egy ilyen kérdésnél érdemes odaböfögni,hogy lány vagy fiú,hány éves, hány kg stb. Itt csak azért nem érdekes,mert ennél a 4 éves fiam többet eszik, úgyhogy neked valószínűleg kevés.
2016. máj. 28. 19:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez nagyon kevésnek tűnik, de igaza van annak, aki hiányolja az infókat. Van, aki 4000 kcallal szálkásít, mert annyi az igénye. Én valamelyest kövéren mozgás nélkül 2000 kcallal fogytam lassan. A párom vékony, nem izmos, de ha fogynia kell, 2500-zal fogy, alatta csak elgyengülne. Az egyik testépítőnek 2000, a másiknak 3-4000 kell... Tuti sok vékony tinilány is súlyt tart 3000-rel. Óriási különbségek vannak. Magasság, izomtömeg, aktivitás, anyagcsere sebessége, a háj is igényel egy kis plusz kalóriát...
2016. máj. 28. 21:09
 7/7 A kérdező kommentje:

17 éves,lány,és 48kg.

Tudom, hogy nem volt valami jó választás du.-ra enni a zab'palacsintát, de csak hurka lehetett volna a másik opció,és azt meg ki nem állhatom.

2016. máj. 28. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!