Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez így megfelel egy napra?

Ez így megfelel egy napra?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok, eszem ágában sincs diétázni, csak szeretnék odafigyelni az étkezésemre és mozogni.

Ma ettem egy szezámmagos zsömleféleséget. Amiben volt saláta, paradicsom, káposzta, akkor ilyen rántott-sajt és tojás.

Aztán hazajöttem és megettem a bolognai maradékát, ami szerintem hát a tányér negyedét se töltötte ki.

Ettem két csemegeubit és most vacsira hát ilyen fagyasztott bolti húst, csak egy szeletet (tudom ez nem annyira egészséges, de ebbe volt a legkevesebb kalória és nem nagy a választék itt, ahol élek)

Meg ettem hozzá zöldségköretet meg egy almát.

Ez így kevés a mai napra vagy túl sok?

Meg még azt szeretném megkérdezni, hogy mit javasoltok, mit ehetek vacsira? (lehetőleg valami egyszerű legyen)

Ebédelni nem nagyon tudok a suli miatt, a reggelit meg ott veszem, szóval ezek nem problémák.

2016. ápr. 25. 17:48
 1/1 crudy ***** válasza:
Ez így rendben van. Ha a súlyod stagnál és jól lakott vagy akkor igazából rendben van a kajád. Persze meg lehet ezt oldani mekiből is de az szemét. Szóval figyelj arra h normális ételeket egyél. Gondolom ezeket el tudod dönteni. Vacsira nem tudom mi neked az egyszerü. Én 15 évesen már főztem szóval egy csirkés tésztás dolgot könnyen össze tudsz dobni.
2016. ápr. 26. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!