Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 70 gramm főzelék, megfelel 70...

70 gramm főzelék, megfelel 70 gramm szopinak? Mert tegnap tegnap sütőtök főziztünk először. Megevett belőle 70 grammot majd 80-at szopizott. Sajna egyre kevesebb a tejem "haláleset miatt napról napra kevesebb"Tápszert meg nem eszik.

Figyelt kérdés
8 féle tápszert próbáltam. a humama baby fit volt az utólsó reményem.azt se eszi.
2010. febr. 2. 06:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Okos babád van.A főzelék laktatóbb,mint a szopás.Ha nem elég neki az a mennyiség,amit adsz,akkor úgy is kér még.Nem kell dekázni,adj neki annyit,amennyit megeszik.Természetesen új ételből először csak keveset.
2010. febr. 2. 07:15
 2/9 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy most már ezt sem eszi.almát,barackot is elsőre megette,most már azt is csak kitolja a nyelvével,pedig éhes,mert sírt.A másik hogy 5 napja nem kakilt,csak nagyon pici kemény jött neki tegnap.
2010. febr. 6. 07:01
 3/9 anonim ***** válasza:

Tejpépet próbáltál már? Hátha az ízlene neki, és akkor az valamennyire fedezi a tejszükségletet.

Banyuci

2010. febr. 6. 07:38
 4/9 anonim ***** válasza:

Mennyi idős? Hármasikreim vannak, ők 7 hónaposak és az egyikük ugyanezt csinálja. Elsőre megeszik mindent, aztán meg ha legközleebb próbáljuk eszik belőle pár kanállal (40-50 grammot) és utána üvölt meg minden baja van. Ő szerencsére megeszi, de csakis a humana baby fit-tet és ilyenkor meg kell etetnem tápszerrel, mert éhes, csak a főzelék nem kell neki. De ezt az egész cirkuszt úgy csinálja, hogy kb. 2-3 hetenként. Orvosnak is mondtam, csak nézett nagyokat és újra megállapítottuk, hogy Nati lányom ilyen különc, de ő a 20 éves pályafutása alatt még nem találkozott ilyen gyerekkel. Ez volt, mikor válatunk kellett a tápszerben is. (nálunk szerencsére megeszi, de sokat kirpróbáltunk mi is)

Én már csak arra tudok gondolni, hogy a foga jön és amiatt nem eeszi meg a kanalast,mert szerintem nem folyamatosan jön neki, és lehet több is, mert oldalt is dörzsöli az ínyét amivel csak lehet. De az biztos, hogy jelenleg el se tudom képzelni, hogy valaha fog mást is enni tápszeren kívül. A másik kettő meg érdekes módon szinte a tápszert nem akarja enni, hanem inkább mindig főzeléket.

2010. febr. 6. 07:45
 5/9 A kérdező kommentje:
Banyuci! A milupa h.a pépet simán kitólja a szájából!
2010. febr. 6. 08:42
 6/9 A kérdező kommentje:
5.5 hós. Már kétlem hogy valaha is jó evő lesz! :(
2010. febr. 6. 08:43
 7/9 anonim ***** válasza:

Próbálj meg legfeljebb ízesített tejpépet (van 4 hónapos kórtól, ha jól tudom vaníliás).

De szerintem a foga miatt lehet, próbáld ki, evés előtt 5 perccel kend be az ínyét gyógyszertári ecsetlővel, vagy dentinox-szal, hátha nektek hat és utána már enne. Bár nekünk csak az első pár alkalommal hatott, amikor még talán nem volt annyira fájdalmas, azóta nem.

Hármasikres anyuka

2010. febr. 7. 09:03
 8/9 anonim ***** válasza:

Tegnap volt itt a dokink, mert sajna az én Babikám is időnként úgy dönt, hogy nem kell neki a tápszer (Baby-fit). Most írt fel egy másik tápszert (Beba). Azt mondta, hogy általában ezt szokták szeretni a gyerekek. Ha mégsem jönne be, akkor tegyek egy kis gyümölcslevet vagy gyümölcsöt a tápszerhez (olyan gyümölcsből, amit szeret).

Próbáld meg Te is, hátha. Muszáj lenne tápszerfélét vagy tejpépfélét ennie, mert ilyenkor még nagyon kell a szervezetüknek!

2010. febr. 10. 08:57
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem fogadja el!! 9 féle tápszert próbáltam,cumisüvegből még az anyatejet se issza,kanálból sem,pohárból meg beparázik ha bemegy a szájába,és úgy csinál mintha a kádba nyomtam volna a víz alá. kb 20 féle cumifejet vettem már,és egyiket sem fogadja el :(
2010. febr. 10. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!