Ez sok egy napra?
Olyan sok itt mindig a hozzáértő, kíváncsi vagyok mit mondotok. Nem fogyókúrás célból kérdezem, csak érdekelne, hogy soknak számít-e a tegnapi ételmennyiségem:
Reggelire két sajtos crossiant
Vacsorára 2 gyros pitában
Most tekintsetek el attól, hogy ez nem egészséges. 190 cm körül vagyok, férfi, harmincas éveimben járok. Jelenleg 100 kg felett vagyok valamivel. Mozgásszegény életmódot élek.
Szóval ilyen adottságokkal ennyi étel nagyon hízlal vagy nemolyan vészes vagy épphogy kevés?
Köszi :)
Ezt eszed egesz nap?
Akkor sz*r az egesz. már ne haragudj.
Ínyenceknek:
Reggeli: 2 adag sajttal töltött sült leveles tészta franciásan
Vacsora: 2 adag sült csirkemell joghurtban marinált savanyúsággal, arab lepénnyel
:D
Az ínyenc leírás tetszett :)
A kalóriatöbblet hizlal. Nem tudom a kalóriaigényedet, az ételek kalóriatartalmát sem, de csodálkoznék, ha ennyitől híznál, mivel ez nem valami sok. Nem is valami jó, bár láttunk már rosszabbat, rendszeresen elég rossz lenne, alkalmilag a te döntésed, hogy belefér-e ez neked.
A napi 2 evéssel önmagában semmi baj nincs.
Köszi a válaszokat. Én is úgy érzem, hogy nem kéne soknak lennie, de ennek ellenére egyre nehezebb és kövérebb vagyok.
Nyilván mert átálltam ülőmunkára pár éve és persze mert egészségtelen. Majd egyszer diétázok, de most élvezem hogy van pénzem kajára :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!