Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez sok egy napra?

Ez sok egy napra?

Figyelt kérdés

Olyan sok itt mindig a hozzáértő, kíváncsi vagyok mit mondotok. Nem fogyókúrás célból kérdezem, csak érdekelne, hogy soknak számít-e a tegnapi ételmennyiségem:

Reggelire két sajtos crossiant

Vacsorára 2 gyros pitában

Most tekintsetek el attól, hogy ez nem egészséges. 190 cm körül vagyok, férfi, harmincas éveimben járok. Jelenleg 100 kg felett vagyok valamivel. Mozgásszegény életmódot élek.

Szóval ilyen adottságokkal ennyi étel nagyon hízlal vagy nemolyan vészes vagy épphogy kevés?

Köszi :)

2016. máj. 1. 10:28
 1/9 anonim ***** válasza:
69%

Ezt eszed egesz nap?

Akkor sz*r az egesz. már ne haragudj.

2016. máj. 1. 10:51
 2/9 A kérdező kommentje:
De haragszok. Nem ítéletet kérek, jeleztem hogy tisztában vagyok azzal, hogy ez egészségtelen, tudom hogy csupa szénhidrát, tudom ez minőségi éhezés. Nem ezt kérdeztem, és direkt ki is hangsúlyoztam.
2016. máj. 1. 10:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem sok, de annyira rossz összetételű (sok ch, kevés fehérje), hogy nem lennék meglepve, ha fogynál és zsírosodnál egyszerre. Nem tudom miért nem tudsz rendes kaját összerakni, de árban szerintem ugyanott vagy, mintha ötször ennél valami normálisat.
2016. máj. 1. 11:02
 4/9 A kérdező kommentje:

Ínyenceknek:

Reggeli: 2 adag sajttal töltött sült leveles tészta franciásan

Vacsora: 2 adag sült csirkemell joghurtban marinált savanyúsággal, arab lepénnyel

:D

2016. máj. 1. 11:04
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi :) Ez nem azt jelenti persze, hogy minden nap ezt eszem, ez csak a tegnapi napom volt.
2016. máj. 1. 11:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Ahh, akkor csak extrémsportolsz és provokálsz :D
2016. máj. 1. 11:14
 7/9 anonim válasza:
ha csak ennyit eszel, akkor kb 2000 kalória, nem nagyon hízlal ha mást nem eszel, de szerintem vacsorára már a falat kaparod az éhségtől, és az nem jó. Arról nem is beszélve hogy vitamin hiányos is lehetsz,napi 5x étkezés a normális,változatosan zöldség,gyümölcs.Maradjunk annyiban hogy ilyen gyors kajáktól csak hízni lehet,főleg ha mindennap ezen élsz.
2016. máj. 1. 11:35
 8/9 anonim ***** válasza:

Az ínyenc leírás tetszett :)

A kalóriatöbblet hizlal. Nem tudom a kalóriaigényedet, az ételek kalóriatartalmát sem, de csodálkoznék, ha ennyitől híznál, mivel ez nem valami sok. Nem is valami jó, bár láttunk már rosszabbat, rendszeresen elég rossz lenne, alkalmilag a te döntésed, hogy belefér-e ez neked.

A napi 2 evéssel önmagában semmi baj nincs.

2016. máj. 1. 18:05
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Én is úgy érzem, hogy nem kéne soknak lennie, de ennek ellenére egyre nehezebb és kövérebb vagyok.

Nyilván mert átálltam ülőmunkára pár éve és persze mert egészségtelen. Majd egyszer diétázok, de most élvezem hogy van pénzem kajára :)

2016. máj. 1. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!