Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Naprol napra utálom magam....

Naprol napra utálom magam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az a problémám hogy nagy a combom és a hasam alsó része.

A testemet ezért utálom... a többi részemmel megvagyok elégedve. Régebben "edzetem" ha befeszitem a hasam kemény... tudom hogy a zsírt kellett volna ledólgozni de egyszerűen nem tudom.. a combommal ugyan ez a helyzet.. régebben fociztam ha leülök gusztustalanul össze ér és ahogy megyek érzem hogy surolja egymást a kettő.. mit tegyek? 17/L

2016. febr. 19. 18:37
 1/3 Szintis Zoli ***** válasza:
Heti 3-6 óra sport + kalóriaszámlálás vagy tiszta alapanyagokból álló étrend. Előbbivel a bevitelt a célodhoz tudod igazítani, utóbbival kalóriaszámlálás nélkül is fogod tudni, mikor ettél eleget.
2016. febr. 19. 20:54
 2/3 A kérdező kommentje:
azt hogy kell kiszámolni?
2016. febr. 19. 21:11
 3/3 Szintis Zoli ***** válasza:

Ki kell tapasztalni. Kiindulásnak jó ez:

[link]

Ez csak az összkalóriában segít. A fehérje legyen 2 gramm/zsírmentes testtömegkilogramm. A zsír legyen 0,5-1 gramm/zsírmentes testömegkilogramm, az energia többi része lehet összetett CH.

2016. febr. 19. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!