Utálom magamat! Hogy változtassak rajta? Mit ajánlotok?
Na.mivel te még igencsak növésben vagy ajánlom neked a 90 napos détát
Mert Vele mindent ehetsz csak csoportositva igy minden tápanyagot megkap a szervezeted. Mindemellet nyugodtan mozoghatsz otthon .
Nézz utána a neten.
Sokk sikert.
#1: csak épp a legfontosabbat, a fehérjét nem kapja meg a 90 napossal minden nap a szervezet!
Kérdező: a te korodban óvatosan a fogyókúrával, hiszen hatással van a hormonháztartásra, és ég fejlődésben vagy!
Egyél egészséges ételeket! Sok hús, tojás, sok zöldség, gyümölcs mehet módjával, kenyeret, pékárut minél kevesebbet!
Mondj nemet a nasikra, cukros üdítőkre, fagyira! Igyál sok vizet, és mozogj!
A kerékpár nagyon jó! Nyomj le minden nap 15-20 km-t, az étrenddel együtt észrevétlenül fogak leszaladni a fölös kilók.
az elsőt ezért a tanácsért tiltani kellene.
veszélyes kártékony és megbetegítő dolgot ajánlani egy gyereknek enyhén gusztustalan.
kérdező írd le a jelenlegi 1 napi kajálásod,aztán átalakítjuk normálisra.
ami szinte biztos,hogy a szénhidrát nagyon sok lehet benne.
Szia én is 13 vagyok 167cm és (most) 57kg
nekem ezzel sikerult lefogynom 6kg-t három hét alatt :
-reggelire:hogyha éhes vagyok 1kefír vagy valami gyümölcs pl.:görögdinnye abból bármennyit ehetsz
-ebédre:saláta csirkemellel vagy tojással , olivaolajjal és paradicsommal ( hús vagy tojás helyett halat is tehetsz bele ha szereted)
-vacsorára:abo nett (ilyen kenyérpótló izé 16 kalória van benne) vajjal vagy bármivel amit a kenyérre szoktál kenni.
-ami mindig legyen otthon: lightos üditők gyümölcslé,vagy néha kóla,abo nett (én ezt szoktam nassolgatni ha éhes vagyok) , valami gyümölcs
Hozzá az edzés nagyon jó , én néha lemegyek futni de azt se mindig szoktam , ha csinálod ezt a fitnesz izét akkor neked biztos hatásosabb lesz ;) pattanásokra pedig a LaRoche posay effaclart és az akneroxid gélt tudom ajánlani nekem ez a kettő teljesen eltűntette a pattanásaimat bőrgyógyász írta föl de lehet hogy jobb ha te is elmész ilyen helyre mert minden bőrtípusra más használ
Az a baj, hogy a legtöbb kaja, amit eszel, az hízlaló és egészségtelen. Persze le lehet mozogni a felesleges kalóriákat, de így még akkor is hiányozna az étrendedből a fehérje, ami a fogyáshoz és a tested rendes fejlődéséhez is elengedhetetlen.
A 9-es jókat írt - egyél minél több fehérjét (húst, tojást, halat, túrót, natúr joghurtot) és zöldséget, minél kevesebb kenyeret, süteményt, tésztaféleséget és nagyon zsíros ételt. Inni igyál vizet vagy cukormentes üdítőt. (A közhiedelemmel ellentétben a 100%-os gyümölcslék ugyanúgy hízlalnak, mint pl. a kóla.)
Ami a mozgást illeti, többet számít a rendszeresség, mint a borzasztó erőfeszítés. Gyalogolj mindennap egy-két órát, vagy ha tényleg szeretsz bringázni, akkor biciklizz 20-30 kilométert. Elég, ha nyugodtan mész (mindennap 30 km-t őrülten végighajtani úgysem fogsz tudni), és vannak benne kisebb szakaszok, amiket meghajtasz, vagy felmehetsz mondjuk egy-két dombra, ha van a közeledben. Ez az izmaidat meg a keringésedet is fejleszti.
Az otthoni edzések mindenképp kevésbé hatékonyak, mint a biciklizés, futás, úszás, de ha otthon akarod nyomni, akkor arra figyelj, hogy olyan edzést csinálj, amitől lihegsz. Fogyni akkor tudsz, amikor hosszú ideig, folyamatosan lihegsz (azaz sok oxigénre van szükséged, mert dolgozik a szíved meg a tüdőd, ég az energia). Vannak olyan edzések, amelyek megerőltetőek - pl. hasgyakorlatok -, de energiát nem sokat használnak, tehát a fogyáshoz nem igazán megfelelőek. Általában elmondható, hogy a hagyományos tornagyakorlatok között azok a leghatékonyabbak fogyáshoz, amelyeknél minél többet ugrálsz, tehát a legtöbb súlyt mozgatod meg. Igazából ugrálókötelezésnél, négyütemű fekvőtámasznál stb. sokkal jobb gyakorlatot otthoni fogyáshoz nem fogsz találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!