Utálom magamat! Hogy változtassak rajta? Mit ajánlotok?
A fogyás nagyon egyszerű, a lényeg:
- ne egyél édességet
- ne egyél chipseket, sós ropogtatni valókat
- ne igyál cukros üdítőket (én pl. csak szénsavmentes ásványvizet iszok)
Amit ehetsz:
- húsok (bármilyen), zöldségek, gyümölcsök (mértékkel), lassú felszívódású szénhidrátok
Ha igazán fogyni szeretnél, akkor a szénhidrát fogyasztást kell csökkentened, mivel még csak 13 éves vagy, nagyon fontos, hogy ne koplalj, mert a hormonháztartásod fogja bánni. (nem lesz menstruációd, stb.)
Pattanásaid azért vannak, mert egyrészt 13 éves vagy, másrészt ha sok chipset, csokit, jégrémet, stb. ilyesmiket eszel pattanásosabb lesz az arcod, ezeket el kellene hagyni, mert nagyon egészségtelenek és hátráltatják a fogyást is.
Én itthon edzek, mikor mihez van kedvem (aerobic, szobabicikli, súlyzózás), és nekem teljesen bevált. Nem vagyok túlsúlyos amúgy, csak szeretek edzeni, és fontosnak tartom az egészséges táplálkozást.
23/N
Akárhogy nézel ki fogadd el magadnak a kenőcsők pedig csak rontanak a helyzeten még több patanásod lesz
és ha a fogyókura se megoldás mert csak ront az egézségeden!!
a saláta csak egy elnevezés,nem azt jelenti,hogy konkrétan salátát kell enned.
párolt,nyers,vagy savanyított zöldségeket jelent amik jók köretnek a hús mellé a kerülendő krumpli,tészta,kenyér helyett.
vagyis a brokkoli,karfiol,cékla,spárga,csalamádé.
mert a saláta gyakorlatilag egy ehetetlen étel.
ha meg szósz megy hozzá már ott is van benne a cukor az adalékanyag és szemét kajává válik.
a kukorica nem jó,egyenértékű a fehérlisztel ezért kerülendő étek.
ahogy kivettem napi 4 étkezésed van.
a reggeli lehetne 4 tojásból rántotta mellé paradicsom paprika.
10 órai két szelet graham kenyér bele 10-15deka sonka paradicsom paprika zöldség.
az ebéd egy csirkecomb,kevés főtt rizzsel,sok zöldséggel.
az uzsonna szintén lehet egy csirkecomb vagy bármilyen hús rendes adag zöldséggel.
estére meg megint ehetsz tojást főve mondjuk 3at,mellé zöldség.
a hús sütéséhez kell venned egy grillező tepsit,hogy ne kelljen hozzá olaj.
és a tojás sütéséhez is vegyél kókuszzsírt a napraforgó olaj helyett.
ahogy kezd helyre rázódni majd az inzulin szinted és csökken a szénhidrát cukor bevitel,úgy fognak csökkenni és idővel megszűnni a bőr irritációd is.
12-es, rosszul látod a dolgot. Fogadja el magát úgy, hogy egészségtelen? Igenis hasznos lenne neki fogyni egy pár kilót. Később komoly problémákhoz vezet. Ha ezt elfogadja, csak megbetegszik.
Kérdező! Valóban, ezek nem jó kaják.
Amiket írtak, azok tényleg jók :) Ne hagyd ki a reggelit, inkább sokszor egyél keveset, igyál sokat.
Nekem ez az oldal is segített: www.kaloriabazis.hu
Számold ki, mennyi kalóriára van szükséged egy np, ezt pedig akárhogy eloszthatod. Persze figyelj arra, hogy egészséges kajákat egyél.
Üdv :)
Ne egyél kenyeret,péksütit ,édességet,üditőt,tejszeletet,joghurtokat .
egyél: tojást ,nagyon sok zöldséget (paradicsom,uborka,káposzta,répa,hagyma,karfiol,cukkini,brokkoli,borsó,jégsali,cékla -krumpli kerülendő,ritkán belefér)
húsok ,belsőségek ha szereted,főzve,sütve (de nem frituban,és panírozva!!)
gyümölcsök kiegészitésképp amit szeretsz . napi 1-2 mehet banán is pl
A napraforgólajat ajánlott lecserélni kacsa,liba,sertészsírra (de csak jó minőségű,igazi zsírra) ,vagy kókuszzír . Jó irányelv lehet,hogy köretnek sok zöldséget fogyassz,ne kenyeret,tésztát ,krumplit.
Bicikli,torna,x-boxos edzés teljesen jók .
A pattanásokra alapos esti tisztítást ajánlok,sminklemoso ha sminkelsz, utána tonik . Neutrogena bőrradírja heti 2x .Viszont a helytelen táplálkozástól is lehet sok pattanás,azon nem fog segíteni,csak ha normálisan eszel.Illetve hormonálisan is ,ezzel sincs mit tenni,13 évesen én is tele voltam velük,aztán maguktól elmúltak .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!