Hogyan fogyjak le legalább 10kg-t? SOS
Figyelt kérdés
Fontos lenne! Mit sportoljak (a küzdősport a kedvencem, mást nem is nagyon szeretek..)? Nyárig mennyit tudok fogyni?2010. ápr. 10. 19:16
1/7 A kérdező kommentje:
A csípőmről és a hátsómról kellene. Régebben rengeteget bicikliztem, de semmi. Azt még hozzáteszem, hogy tavaly 64 voltam most pedig 70-71 között mozgok, pedig tavaly tuti többet ettem. Mostanában alig eszek és mégis hízok.
2010. ápr. 10. 19:18
3/7 anonim válasza:
Kocogás, lépcsőzés vagy akár konditerem. A küzdősportok is jók(kb minden jó ami intenzív mozgás). Szerintem havi 3-4kilót lelehet adni-ez még nem drasztikus de jelentős.
4/7 A kérdező kommentje:
lány vagyok.
2010. ápr. 10. 19:50
5/7 anonim válasza:
Sztem ha már 10 kg-ot akarsz fogyni az elég nagy súlyfelesleg ahhoz hogy elkezd a 90 napos diétát. Én ajánlom neked, énis úgy fogytam...volt h 2 hét alatt 5 kg. Csakhát kissé drasztikus :S
7/7 anonim válasza:
Előző vok, a "hány centi?" után kimaradt a vagy. Bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!