Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szülés után miért nem indul...

Szülés után miért nem indul be a fogyás?

Figyelt kérdés
Sziasztok segítsetek nekem, hogy mit csinálok rosszul. 5 hónapja szültem, nem tudtam szoptatni a kislányomat ezért elkezdtem diétázni. 4 hónapja nem eszem kenyeret, cukrot, csökkentettem a szénhidrátot. Napi 1 órát mozgok esténként, ez vagy futás vagy szobabicikli. Ha jó idő van, sétálunk a lányommal. 1300 kcalt fogyasztok. 30 kilót híztam terhesség alatt, abból a kórházban ott hagytam 15-öt. De azóta 1 kilót sem fogytam. Miért? Mit kellene máshogy csinálnom?
2016. máj. 23. 08:03
1 2
 11/12 BunnyKiss válasza:
Szia. En is hasonlo problemakkal kuzkodok :( Most lesz 4.honapja hogy szultem,80kg voltam az utolso napokban,es 73kg-al jottem ki a korhazbol, sajnos nem tudtam sokaig szoptatni csak 4hetig igy a hasam se ment le jobban es hozza teszem csaszaros voltam.Nekem azt mondtak ne varjak csodat es gyors fogyast, mert havonta minimum 1kg maximum 2kg a normalis es egeszseges ha fogyok, es tobben is megmondtak, hogy fel ev utan megy le amit felszedtem es legyek turelemmel.A vicc az, hogy 2-3kg fol le ingazik rajtam, amolyan jojo efektus.Es ezt ugy, hogy nem hasznalt semmi dieta fogyokura testmozgas.Valamiert mindig vissza ugrok 73kg-ra pedig a cukrom jo, pajzsmirigyem is, viszont en arra gyanakszom hogy hormonproblemak miatt nem tudok fogyni...en mar fogamzasgatlot se merek szedni mert allitolag attol se lehet fogyni vagy ugy bezavar hogy meghizol.Szerintem mindenkepp menj el orvoshoz, en is ezt fogom tenni mert mar a sirogorcs kerulget hogy meg mindig XXXL-es nadragot kell hordanom es hasleszorito bugyit.
2019. dec. 13. 02:42
 12/12 anonim válasza:
Szia, azt szeretném kérdezni, hogy voltál e orvosnál? Sikerült lefogynod? Ha igen hogyan? Én is ezzel a problémával küzdök.
2021. szept. 11. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!