Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szülés után megmaradt kilókat...

Szülés után megmaradt kilókat hogy adjam le?

Figyelt kérdés

Császármetszéssel szültem. Eltelt a 6 hét, és szeretnék elkezdeni tornázni. Terhesség előtt csak ritkán, terhesen egyáltalán nem tornáztam.

Maradt rajtam 10 kg felesleg és szeretném ledolgozni.

Ti hogyan kezdtetek neki a tornának? Milyen gyakorlatokat, és mennyire gyakran végeztétek? Mennyi időbe telt lefogynotok?

2015. ápr. 12. 20:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nem szoptatsz, csak akkor tudod elkezdeni a fogyókúrát. Otthon lenne csak lehetőséged tornázni? Rajtam is 10 kiló maradt szülés után + 10 kiló terhesség előttről. Én spinninggel kezdtem- heti 4szer-, egyre jobban ment, 3 hónap alatt megvolt a 10 kiló mínusz. Persze az étrendre is figyeltem. A kalóriabázis.hu-t ajánlom. Régebben hülyéskedtem otthon Norbi dvd-re, alig ért valamit...a spinninghez képest nekem nulla. Mondjuk császár után 6 héttel elég lenne könnyebb torna, aztán ahogy jobban leszel teljesen, akkor mehet az egyre intenzívebb.
2015. ápr. 12. 23:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Vegyél egy szobabiciklit és tekerj fél órát minden nap.
2015. ápr. 13. 06:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én világ életemben edzettem, olyan küzdősport harcművészet vonalon. Ha kihagyok, utána hogyan kezdek bele? Hát, fájdalmasan.

Nálad is étrend kérdése a fogyás mint mindenkinél. Kezdhetsz fokozatosan edzeni, kezdhetsz kő keményen, kezdhetsz bután (csak lábra kocogás, csak tekerés) vagy okosan (egész testes edzések, átmozgató gyakorlatok, nyújtások) de a fogyás az a táplálkozásod kérdése, minden edzés mellett lehet hízni is, nem az edzésen múlik hanem az étkezésen.

2015. ápr. 13. 07:29
 4/4 anonim válasza:
Nekem jóval nagyobb súly feleslegem volt..Szoptattam ami nagyon sok kalóriát elvont!!! Kevesebb időm volt az evésre..ez is igaz---volt hogy csak délután négykor ettem egy joghurtot..Ami nekem bevált az a mélyizom torna callanetics. Ezt csináltam a gyerekek mellet minden nap--fél óra...de van egy nagyon jó oldal - szívből ajánlom: kaloriabazis.hu.
2015. ápr. 16. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!