Hogyan tudok gyorsan fogyni? 10Kg-t szeretnék fogyni de kicsi még a lányom mellette nem tudok elmenni fitnessbe sajnos Esetleg van e valamilyen házi praktika?
#1 hüvelyesek helyett, hülyeségeket olvastam. xD
Egyébként nem muszáj fitnessbe menni, vagy elmenni otthonról. Saját testsúllyal végzendő gyakorlatok is vannak. Tele van a net ilyenekkel. Én úgy szoktam rákeresni, hogy "printable workout sheets" mert ez átlátható. Csak figyelj arra, hogy bemelegítés és nyújtás is legyen. :D
A gyors fogyás tényleg nem jó, gondold át.
1-es khm, azért a szénhidrát ugyanúgy hízlal, valszeg a többi napodon meg kalóriadeficitben vagy, vagy más módon elégeted az extra kalóriákat, azért nem hízol
Kérdező: Házi praktika a mozgás, nagyon jó videók vannak fent otthon gyakorlatokra. Sajnos gyors fogyasztómódszer nem létezik, ha lenne, nem lenne több kövér ember.
Szènhidràt nem hízlal? Ekkora baromságot is règ olvastam. A CH az egyik legnagyobb gond. Ha magas CH-n vagy, szinte lehetetlen fogyni. Zsìrra is kell figyelni, de a legtöbb embernél az nem kavar bele a fogyasba.
Kèrdező!
Figyelj a feherje, ch, zsír arànyàra amit beviszel. Egyèl feher hùsokat, zöldsèget, ch-nak pedig lassù felszìvódàsúakat. (Barna rizs, bulgur, quinoa? Tk tèszta). Mozgasnak pedig sèta, ha tudsz futhatsz is, akàr babakocsival is. Lattam mar èn is fitt anyukàt azzal futni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!