Hogyan lehetne észrevétlenül fogyni?
Nem tudhatom, miért nehéz ez neked, de ha az, akkor megteszed azokat a lépéseket, amiket jelenleg nagy áldozat nélkül tudsz, aztán majd alakul :)
Végülis én is így csináltam, bár én drasztikusan váltottam életmódot, de ha éhes voltam, ettem s az édességekről sem mondtam le, csak módosítottam őket... S a szénhidrátmennyiséget is úgy állítottam be, ahogy nekem kellemes volt. Igazából nincs is értelme önsanyargatni... S mindenki mást tart egészségesnek...
Meg kell találni a legkönnyebben elhagyható rossz szokásokat, és leállni róluk.
PL. ha kólafüggő vagy, vagy bármilyen üdítőt iszol víz helyett. Én már évek óta inkább a vizet választom, néha iszok teát, amúgy a gyümölcslevet is édességnek számolom.
Úgy is lehet csinálni, hogy először csak ezt hagyod el, aztán minden mást változatlanul hagysz.
Ha az a gond, hogy nem eszel rendszeresen, legyen nálad minden valami egészséges snack, hogy rászokj arra, hogy 5 óránként enni kell.
Ha az a gond, hogy nem tudsz egészségesen főzni, mindig próbálj hangsúlyt helyezni a vacsira, hogy az jó legyen.
Aztán a reggelit is lecserélheted mondjuk zabkására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!