Mit tanácsoltok? Milyen volt a mai étrendem?
- reggeli: bacon, camembert sajt, paradicsom, sajtos kifli, pudingos túrós süti, fahéjas kalács, tejeskávé
- rágó
- Sió
ebéd: kolbász, krumpli, kovászos uborka, fagyi, tejeskávé
- sajtos tallér
vacsora: körözött, kenyér, kovászos uborka, paradicsom
Tudom, hogy nem írtam mennyiséget, de nem kell extra nagy/kicsi adagokra gondolni.
18/L
170 cm
Volt itt minden... Hm, a zsír- és szénhidrátdús étrend a legszerencsétlenebb kombó, de van, aki elvan vele s nem tud máshogyan táplálkozni.
Egészségesnek nem tartom a fentit, de a te döntésed, hogyan eszel. láttam már hiányosabb táplálkozást, mit mondjak, itt azért van többféle komplett állati fehérje, zsír, zöldség (valószínűleg kevés, de van)...
Ilyen közepesnek tűnik az embereket nézve, ami persze nem jó, kevesen esznek jól. Bár nagyon megoszlanak a vélemények, hogy mi a jó, sőt ez emberfüggő is.
Az inzulincibáló édességeket azért csökkenteném, ha lehet.
Csupa szemetet eszel, nagyon sok zsír, nagyon sok szénhidrát. Szerintem ilyen "csaló" kajákból bőven elég 1 db egy nap, vagy még ennyi se.
Pl. ha eszel fagyit ebédre, nem kéne a süti, kolbász bacon/camambert reggeli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!