Ha 1 hétig koplalnék és utána rendes diétás étrendem lesz akkor is visszahízok?
Nem raktároz koplalásnál, nincs miből, hanem az anyagcserét lassítja valamelyest.
Ha továbbra is deficitben maradt, nyilván nem jönnek vissza a kilók. De azért a minimális plusz fogyásért (aminek egy része izom) minek koplalsz egy hetet, sokkolod tested-lelked s szenvedsz később a lassult anyagcseréddel? Nem ésszerű sehogysem.
Aztírta, hogy fehérjét inna, ami amúgy nem egy rossz irány, hisz az a legfontosabb, a test nem tárolja, hozzávetőlegesen egy nap után izombontás indul be. Persze koplaláskor eleve veszélyben vannak az izmok, de azért mégsem olyan, mintha nincs bevitel és MUSZÁJ elbontani a szükséges mennyiségű izmot.
Jobb messze a normál igény fölött bevinni a fehérjét, különben a glükózigény miatt lesz izombontás... De lehet, hogy nem mindenki ilyen fanatikus izommegtartást célzó, mint én :D
1 hét szerintem kicsit sok, sosem ajánlják orvosi vélemény nélkül (bár az 5 napot se, amit én csináltam egyszer :D nyilván nem fogyási céllal s nem is fogytam vele, ideiglenesen biztos volt valami minimális, de ennyi, nem igazán koncentráltam rá).
Beindítónak vagy gyors ketózisba kerülésre jó pár nap, 7 nekem, mondom, sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!