Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha 1 hétig koplalnék és utána...

Ha 1 hétig koplalnék és utána rendes diétás étrendem lesz akkor is visszahízok?

Figyelt kérdés
Azért kérdem mivel a szervezet raktároz koplalásnál és ha vége a koplalásnak akkor visszajönnek a kilók, de ha például utána egyből egy diétás étrendem lenne akkor is? Közben azért innék fehérjét (táplálék kiegészítőt).

2016. jan. 13. 23:02
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem raktároz koplalásnál, nincs miből, hanem az anyagcserét lassítja valamelyest.

Ha továbbra is deficitben maradt, nyilván nem jönnek vissza a kilók. De azért a minimális plusz fogyásért (aminek egy része izom) minek koplalsz egy hetet, sokkolod tested-lelked s szenvedsz később a lassult anyagcseréddel? Nem ésszerű sehogysem.

2016. jan. 13. 23:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Miért nem lehet diétásan étkezni az elejétől?
2016. jan. 13. 23:10
 3/7 anonim ***** válasza:
47%
Mert jólesik az elején kitisztítani a szervezetet. Én s így tervezem csinálni.
2016. jan. 14. 00:14
 4/7 anonim ***** válasza:
55%
tisztul de milyen áron? Primitív középkori módszer. Egy csomó tisztitókúrás lehetőség van étellel..zöldség koktéllal..de a ti életetek.
2016. jan. 14. 06:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
-ha lefogyás után nem kezdesz el újra zabálni,akkor semmilyen visszahízás sem lesz,tapasztalat...
2016. jan. 14. 07:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát, ha a koplalást nem úgy érted, hogy kb. semmit nem eszel, akkor pár ilyen nap (nem több) még hasznos is lehet. Én is kb. így szoktam kezdeni egy fogyókúrát - úgy időzítem, hogy épp otthon legyek pár napot (pl. egy hosszú hétvége). Ilyenkor elhagyok minden kenyérfélét és édességet, valamint csökkentem a szokásos adagokat - de azért nem ÉRZEM koplalásnak, viszont ha utánaszámolok, a kalóriabevitel ilyenkor bőven 1000 kalória alatt marad, tehát mégis AZ. Pár nap alatt észreveszem magamon, hogy nem kívánom már azt a csomó vackot, amivel korábban tömtem magam, és beállhatok anélkül egy rendes diétára, hogy közben bármiféle hiányérzetem lenne. Diéta alatt pedig kb. mindent eszek, amit szeretek, csak mértékkel.
2016. jan. 14. 09:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Aztírta, hogy fehérjét inna, ami amúgy nem egy rossz irány, hisz az a legfontosabb, a test nem tárolja, hozzávetőlegesen egy nap után izombontás indul be. Persze koplaláskor eleve veszélyben vannak az izmok, de azért mégsem olyan, mintha nincs bevitel és MUSZÁJ elbontani a szükséges mennyiségű izmot.

Jobb messze a normál igény fölött bevinni a fehérjét, különben a glükózigény miatt lesz izombontás... De lehet, hogy nem mindenki ilyen fanatikus izommegtartást célzó, mint én :D

1 hét szerintem kicsit sok, sosem ajánlják orvosi vélemény nélkül (bár az 5 napot se, amit én csináltam egyszer :D nyilván nem fogyási céllal s nem is fogytam vele, ideiglenesen biztos volt valami minimális, de ennyi, nem igazán koncentráltam rá).

Beindítónak vagy gyors ketózisba kerülésre jó pár nap, 7 nekem, mondom, sok.

2016. jan. 14. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!