étvágycsökkentés mit tanácsoltok? (NEM FOGYNI SZERETNÉK)
18 éves fiú vagyok.
Az a gondom hogy van állandó éhség érzetem,és olyan hogy szinte már folyik a nyálam,és korog a gyomrom,hiába ettem normális adag egészséges ételt előtte. Ez az érzet zavar az iskolában,a tanulásban mert nem tudok koncentrálni.
Már minden megpróbáltam: szőlőcukor,víz...
Mit tanácsoltok hogy csökkentsem ezt az állandó érzetet?
ki lettem vizsgálva,mert amúgy epés refluxom van,és minden reggel hányással kelek,
Érdemes lehet megvizsgálni a jelenlegi étrendedet.
Vannak olyan ételek, növények, gyógynövények, fűszerek, amelyek növelik az étvágyat! Ilyen például az édeskömény. Most csak egyet írtam, de rengeteg van, ami növelheti az étvágyadat.
Külön a gyógynövények tasakjára is van, amelyik gyártó felsorolja, hogy a növény étvágyjavító, étvágygerjesztő.
Miket szoktál enni? Mit iszol?
Írtad, hogy egészséges ételeket eszel - számodra ez mit takar?
Egyébként bizonyos vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek hiánya is kiválthatja az éhségérzetedet.
Szedsz valamit - bármit és ha igen, mi az? (Akár "gyógyszert" vagy mást.)
2. hozzászóló (is) vagyok, elsőt nem én pontoztam le.
Kedves kérdező, ha nem adsz meg több részletet az életmódodról, étrendedről, akkor nem fognak tudni neked segíteni a gyékások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!